Tweede team VZV 'officieel' kampioen
Uitgegeven op 07-04-2019 om 17:12  |  link  |  bewaar  |  print

T VELD - De reserves van JuRo Unirek/VZV zijn zaterdagavond kampioen van de Hoofdklasse E geworden tegen de reserves van VVW won VZV ruim met 34-19.

VZV en VVW gingen in het begin van deze wedstrijd gelijk op en kwamen zelfs nog met 1-2 achter te staan die door treffers van Krissy Hogervorst gelijk werd getrokken.
Bij VZV werd buiten de drie keepsters Lisanne Bakker, Isa de Bruijne en Eva van Stralen door alle speelsters gescoord.

Na 15 min. was de stand nog steeds gelijk 4-4, waarna VZV aan een voorsprong begon te bouwen en Isa de Bruijne nog een strafworp wist te stoppen. Door 3 treffers van Pien Groenveld en doelpunten van Zoë de Bruijne en Carmen van der Kroon was de voorsprong 8 min. voor rust 9-4 en leek er geen vuiltje aan de lucht. VVW kwam echter terug in de wedstrijd en bij het rustsignaal betrof de voorsprong nog maar twee schamele doelpunten.
Ruststand 12-10.

Na rust kwam het team van de Sponsors de Bruyne Bouw, Triflor en Fysio Partners beduidend beter tevoorschijn na een stevig woordje van coach Ard de Ruiter in de rust.
In de 1e min. werd er meteen door Jet Jimmink en Tessa Fijnheer gescoord waarna Jet Jimmink de volgende aanval afrondde 15-10. Hierna gingen alle remmen los en kwam VVW er nagenoeg niet meer aan te pas en werd de score opgevoerd.

Krissy Hogervorst werd met 8 treffers topscorer gevolgd door Anniek Bruin met 6 scores.
Het team wil volgend seizoen ook meedoen in de strijd om de titel om door te stomen naar de Eerste divisie voor een prima aanvulling bij het eerste team van Rolf Schulte.
Het scorend vermogen van de speelsters is momenteel ook bijzonder goed wat ook in deze laatste competitie wedstrijd tot uiting kwam. Met een ruime overwinning en het laatste doelpunt in de wedstrijd van Floor Groenveld tegen VVW kon het kampioensfeest gevierd worden na afloop van Dames 1 tegen VOC.
Eindstand 34-19.

Doelpunten: Krissy Hogervorst 8, Anniek Bruin 6, Jet Jimmink 4, Pien Groenveld 3, Roos de vries 3, Tessa Fijnheer 3, Carmen van der Kroon 2, Floor Groenveld 2, Albertine Abube 1 en Renë Kolken 1 en Zoë de Bruyne 1.