Luna houdt van knuffelen
Uitgegeven op 13-03-2019 om 17:03  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Luna is een leuk cypers gemarmerd met wit katje, een gecastreerd poesje met geboortedatum: 08-08-2006. Ze is in het asiel gekomen vanwege privé omstandigheden. Daarbij zou ze ook niet langer de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. En hoewel het niet echt een enorme buitenkat is, vindt ze het wel fijn om veilig in de tuin rond te banjeren, stoer te denken dat ze op groot avontuur is om vervolgens snel via het kattenluik weer veilig naar binnen te schieten.

In het verleden woonde ze samen met 2 nogal aanwezige katten, dat ging op zich prima maar zonder is het leven ook fijn. Dat is zo ongeveer gelijk aan hoe we haar zien in de open kattenkamer van het asiel: geen grote vriendschap maar ook zeker geen onenigheid. Opvallend is haar ruime omvang. Veel katten hebben een natuurlijke remming en zullen zichzelf niet over-eten, Luna is een ander verhaal. Alles wat voor haar neusje wordt gezet, gaat smakelijk naar binnen. Gedoseerd eten geven dus.

Het is een lief katje dat graag aandacht wil en gezellig komt knuffelen. Bij ieder rustmomentje komt ze graag bij je zitten, niet direct op schoot, wel naast haar mens(en). Een gezin met kleine kindjes is geen probleem, zolang ze zachtjes aaien vindt Luna het helemaal geweldig. Alleen honden, dat is ze niet gewend en waarschijnlijk ook niet bekend. Keurig zindelijk. Een kleine bijzonderheid: of het nu echt komt door de zomerstoelen van plastic waar ze graag op ligt in combinatie met een dik buikje of niet, het doet er eigenlijk niet toe. Luna heeft wat smetplekjes die ingesprayd moeten worden met Cortavance, iets wat ze keurig netjes toelaat. Bovendien is het tijdelijk, zodra de plekjes genezen zijn hoeft het sprayen ook niet meer.
Kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok, u bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Wieringer historie:
Echtpaar Rasch - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...