Tweemaal internationaal eten in de Wieringermeer
Uitgegeven op 09-01-2019 om 17:46  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - De gezamenlijke kerken van de Wieringermeer hebben op 26 januari twee eetgelegenheden gepland om heerlijk samen te eten. 'Internationaal' is de rode draad binnen beide evenementen.

Het sponsordiner laat internationaal eten 'invliegen' met een Indonesisch karakter en als doel mensen in Gambia te helpen. Tijdens de internationale maaltijd zitten nieuwkomers en 'oud' polderbewoners samen aan tafel om elkaar te ontmoeten, naar elkaar te luisteren en mogelijk een helpende hand te bieden.

De internationale maaltijd met migranten is in 'Het Kompas' aan de Meeuwstraat in Wieringerwerf op zaterdag 26 januari van 17:00 uur tot 19:00 uur. De eerste editie in 2017 was een daverend én culinair succes. Iedereen mag een authentiek favoriet gerecht meebrengen en aanschuiven om van elkaars kookkunsten te proeven. Natuurlijk hoort de Hollandse pot er ook bij. Gemaakte onkosten worden tegen inlevering van de bonnen vergoed.
Een unieke gelegenheid om elkaar eens op geheel andere wijze te ontmoeten. Enkele ervaren vrijwilligers van het Kompas zullen de organisatoren ondersteunen bij deze internationale maaltijd.
Voor opgave of informatie: Paulien Deijkers: deijkers@quicknet.nl of Annelies van der Weijde: anneweijde@ziggo.nl.Het sponsordiner voor 'Give to Gambia' wordt een geweldige HAPpening waaraan ook jongerenkoor 'Arrival' mee zal werken. Voor € 25,00 per persoon, tot 12 jaar € 15,00, kan er genoten worden van een smakelijke Indonesische maaltijd, gezelligheid en zang. Bovendien komt de opbrengst geheel ten goede aan een bouwproject in Gambia. Komende zomer gaat een groep jongeren uit de regio daar namelijk daadwerkelijk aan de slag.
Dit sponsordiner wordt geserveerd op zaterdag 26 januari om 18:00 uur in de Samenstroomkerk aan de Terpstraat in Wieringerwerf. De kerk is open vanaf 17:30 uur.
Opgave kan via e-mail bij Kees van Noorloos: cp.van.noorloos@quicknet.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Renault Modus bouwjaar 2008
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lutje - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...