Polderse Kermis niet meer in de Spoorbuurt
Uitgegeven op 06-12-2018 om 19:36  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Het college van B & W heeft besloten dat de Polderse kermis niet langer gehouden kan worden in de Spoorbuurt. De afgelopen jaren is het evenement steeds groter geworden, alsook het aantal bezoekers. Ook de ontwikkeling van de woonbuurt heeft niet stilgestaan, nieuwe woningen zijn/worden gebouwd.De herhaaldelijke grote mate van overlast voor de woonbuurt, voornamelijk in de vorm van geluid, licht, geur en gedragingen van de bezoekers, maakt dat huidige locatie niet langer geschikt is voor een evenement van deze grootte.

Voor de duidelijkheid: het gaat hierbij om de evenementenvergunning. Uiteraard is het de ondernemers altijd vrij een activiteit te organiseren binnen één van de horecagelegenheden. Dit kan binnen de huidige vergunning.

De toekomst van de Polderse Kermis
Het college is zich zeer bewust van de langlopende traditie van de Polderse Kermis op deze locatie. B & W begrijpen dan ook dat dit besluit de nodige emoties oproept. Uiteraard willen zij dat het evenement komend jaar gewoon georganiseerd kan worden, en iedere bezoeker kan genieten van de Polderse Kermis. Daarom zal de gemeente alle medewerking verlenen en actief meezoeken naar een alternatieve locatie.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Wieringer historie:
Piet de Haan en Sieb Wierema - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...