Macky, een echte buitenpoes
Uitgegeven op 03-12-2018 om 16:16  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Macky is een prachtig zwart katje, een gecastreerd poesje met geboortedatum: 20-04-2013. Tot voor kort woonde ze in een grote groep katten en hoewel ze in de open kattenkamer geen vriendschap heeft met haar soortgenoten, zijn andere katten ook geen probleem.

Ze kiest een veilig plekje, bij voorkeur in de krabpaal, en ligt daar alles te bekijken of zomaar een beetje te dommelen in het zonnetje. Vermoedelijk gaat Macky 's avonds en/of 's nachts op ontdekkingstocht, als het rustig en stil is in het asiel.In het hokjesverblijf in quarantaine ervaarde ze de beperkte ruimte meer en meer als problematisch, het beïnvloedde haar humeur aanzienlijk. Nu met meer ruimte en fijne verstopplekjes gaat het een stukje beter. Tijdens een goed gesprek zie je haar een beetje ontspannen en krijg je ook een knipoogje. Aaien, laat staan knuffelen, is voorlopig een 'doe maar niet', duidelijk zichtbaar aan haar houding. Macky is geen honden of kinderen gewend. Haar gebitje is keurig schoongemaakt, voorlopig is ze helemaal 'apk-klaar'. In het asiel eet ze gezellig Royal Canin S/O, dit is niet direct noodzakelijk maar er is ook niets op tegen. De informatie leert dat ze graag naar buiten gaat.

Vindt u het niet erg om geduld te hebben en blij te zijn met kleine stapjes vriendelijk contact? Een combinatie met een sociale kat zou een pluspunt kunnen zijn maar is geen directe voorwaarde. Kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok, u bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Wieringer historie:
Openbare lagere school - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...