HV Tonegido bedankt sponsors van BINGO met een knipoog
Uitgegeven op 03-12-2018 om 10:26  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen vrijdag werd er in de gezamenlijke kantine van Succes en Tonegido, door de handbalvereniging een bingo met een knipoog georganiseerd. De heren Marcel Hoekstra en Dennis Kolb wisten deze bingo van zeer chaotische aard toch in goede banen te begeleiden. De bingoballen kwamen net lekker op gang, toen de vereniging vereerd werd met een bezoek van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.


(foto aangeleverd)

Na een hilarisch half uurtje gingen we verder met de bingo want we hadden nog zo'n ronde of zes te gaan tot aan de super ronde. Maar de bingo met een knipoog zou natuurlijk een gewone bingo zijn als het dan afgelopen was dus als afsluiting kwam er ook nog een SUPER super ronde en dit allemaal mogelijk gemaakt door onze fantastische sponsors.

Bij deze willen we dan ook ALLE sponsors nogmaals hartelijk bedanken, want zonder jullie was deze hilarische avond niet mogelijk. Ook willen we Kees Tijsen bedanken voor het lenen van de bingo machine, zo was er toch nog iets professioneel. Tevens willen we iedereen die bij de bingo aanwezig was bedanken voor hun gezelligheid en we hopen dat jullie volgend jaar weer van de partij zijn. Ook wil ik Maikel Baars bedankt voor je hulp achter de bar, zo bleven de glazen goed gevuld. En als laatste wil ik namens de sponsorcommissie de heren Marcel Hoekstra en Dennis Kolb hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet, jullie hebben talent mannen, bij de volgende bingo weten we jullie te vinden.

Sponsorcommissie h.v. Tonegido
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Wieringer historie:
De Haan Tours presentatie - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...