Succes Kasteleen verliezen van Alkmaarsche Boys
Uitgegeven op 02-12-2018 om 16:35  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vrijdag 30 november speelde Zvv Succes/De Kasteleen 1 hun 10e competitiewedstrijd thuis in de sporthal Wieringen tegen De Alkmaarsche Boys 1. De opstelling: S. Doesburg(Doel), M. Hoekstra, Stan de Koning, Stef de Koning,(allen achter), T. Kamp, S. de Jong, M. v/d Kooy(allen voor). Coach R. de Bie. Afwezig: R. Meilink, B. de Kleine, P. Mulder, Youri Jansma.

Succes kampte voor deze wedstrijd met veel afzeggingen. Helaas zijn Youri en Bart geblesseerd en Pieter en Robin hadden een bedrijfsfeestje. T. Kamp van de JO19 en S. de Jong van het 4e maakten hun debuut voor Succes 1. Marc v/d Kooy viel ook nog in. De Alkmaarsche Boys zijn 1 van de koplopers in de 1e klasse.

Succes begon de wedstrijd goed. Mede doordat de tegenstander maar met 4 veldspelers leek aan te treden, dus zonder wissels. Na 5 minuten werd het team als nog aangevuld met hun 3 beste spelers. Toen bleek al snel waarom het team uit Alkmaar mede bovenaan staat. In de tussentijd had Succes wel de leiding genomen door een fraaie actie van Sebas de Jong, 1-0. De Alkmaarsche boys hadden hun draai gevonden en speelden volle bak. Ze zetten gelijk bij de keeper van Succes druk. Ze creëerden veel kansen en op een gegeven moment scoorde ze de 1-1. Het team uit Alkmaar bleef de betere van het spel hebben. Stef de Koning scoorde wel uit een vrije trap voor Succes, 2-1. Alkmaarsche boys scoorde voor rust nog de 2-2. De ruststand was 2-2.

De 2e helft kende hetzelfde spelbeeld. Het team uit Almaar speelden in een hoog tempo en de verdediging van Succes had daar veel moeite mee. Toch wist Succes na een fantastische assist van Stan de Koning op Maikel Hoekstra te scoren, 3-2. De Alkmaarsche boys schroefde nog een tandje bij en wist de gelijkmaker en de 3-4 te scoren. Even later stond ook de 3-5 op de scorebord. Toen wist de Tom Kamp de aansluitingstreffer te scoren na een mooie actie, 4-5. Er werd een speler van Alkmaarsche Boys uit het veld gestuurd na een fikse overtreding. Succes wist uit de man meer situatie niet te scoren. In de laatste minuut werd de keeper van Alkmaarsche Boys en een Speler van Succes uit het veld gestuurd. Ook dit leverde niks meer op voor beide teams. De eindstand was 4-5. Dhr. Cooman floot een goede wedstrijd. Volgende week vrijdag speelt Zvv Succes/De Kasteleen 1 uit tegen White Stones 2.