Zwangerschapszwemmen en Babyzwemmen
Uitgegeven op 08-11-2018 om 19:00  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - Optimaal genieten van je zwangerschap in heerlijk warm water (30 graden). Eventjes het gevoel van gewichtloosheid door de opwaartse kracht van het water. Samen met anderen genieten van één van de mooiste periodes van het leven! Dat kan bij zwemvereniging Oude Veer in Zwembad Den Krieck.

Al sinds jaren biedt de club zwangerschapszwemmen op de dinsdagavond in zwembad Den Krieck.
Op deze avond kunnen de zwangere vrouwen in twee groepen zwemmen: van 19:00-19:45 en 19:45-20:30 uur.
Omdat de wisseling in de groepen erg groot is (een zwangerschap is immers eindigend), kan de grootte van de groep enorm wisselen. Bij aanmeldingen raadt Oude Veer daarom aan altijd contact op te nemen via het contactformulier van de website. Kosten zijn € 4,00 per les.Babyzwemmen
Na het zwangerschapszwemmen is het mogelijk om met de nieuwe aanwinst te gaan babyzwemmen. Deze activiteit is elke dinsdagmorgen voor kinderen van 3 maanden t/m 4 jaar en vrijdagmorgen voor kinderen van 8 maanden t/m 4 jaar. Er kan gezwommen worden met kinderen onder begeleiding (bijvoorbeeld vader, moeder, opa, oma of wie dan ook met de kleine te water wil).
Het babyzwemmen is in leeftijdsgroepen verdeeld over de gehele morgen. Eerste start van de lessen is de kinderen 'watervrij' te maken. Dit gebeurt op een speelse manier, bijvoorbeeld onder water gaan en zelf weer opstaan.
Op beide dagen is er voldoende plaats om u en uw kindje te verwelkomen. Kosten zijn € 12,50 per maand en een eenmalige borg van € 12,50.
Meer informatie en opgave (via het aanmeldformulier) op de website van Oude Veer:
www.denkrieck.nl onder het kopje activiteiten (binnen 48 uur bericht retour).
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jeugd in de Klieftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...