Tonegido onthult bord met daarop de leden van vijftig
Uitgegeven op 04-11-2018 om 17:04  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zondag voorafgaand aan de wedstrijd Tonegido - Hellas2 is het mooie bord onthuld van de Club van Vijftig. Het bord is ontworpen en gemaakt door Viking Reclame van Richard Wigbout.


Het bord is opgehangen bij de entree van de sporthal en is gesponsord door Viking Reclame. Hier is de commissie bestaande uit Johan Bossen, Dirk Tijsen, Roos Wigbout en Mandy Kaan erg blij mee. De tweede divisionisten van Tonegido vierden het mee door de gasten uit Den Haag op een nederlaag te trakteren. Daarover meer op de sportpagina. (Fotografie Henk-Jan Wittink)

Vanmiddag was de “ onthulling” van het bord met de namen van de Tonegido Club van 50.
Het ging op z’n Wierings, dus heel gemoedelijk. Ze hebben nu rond de 20 leden, de meeste waren er. Eerst heeft men in de kantine een kop koffie en een plak cake genuttigd met z’n allen. Daarna is het bord door de dames Roos en Mandy omhooggehouden, zodat Johan het kon vastschroeven. De ontwerper, en vervaardiger van het prachtige bord , Richard Wigbout, de vader van Roos kreeg een attentie bij Bocado vandaan. Dit jaar hebben de Club van 50 leden voor de eerste keer de jeugd van Tonegido gesponsord. Samen met de vereniging
Kreeg de jeugd een shirt met een gezamenlijk embleem. Na het ophangen van het bord heeft men met elkaar een paar mooie wedstrijden van de heren en dames bekeken.

Voor informatie en aanmelding is er ons email adres : clubvan50.hvtonegido@gmail.com
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Henk Kikkert - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...