Vier het in het Huys aan het Amstel
Uitgegeven op 25-10-2018 om 16:22  |  link  |  bewaar  |  print

(advertorial)

Kerstborrel organiseren?


WESTERLAND - Knallend het nieuwe jaar in? Het Huys aan het Amstel zorgt voor de bubbels én de looks op uw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie dit jaar. Na een jaar van hard werken is het tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode tijd om de werknemers de waardering te geven die ze verdienen.Omdat deze periode vaak al druk genoeg is hebt u wellicht weinig tijd om dit zelf in gang te zetten. Wij hebben de oplossing! Nodig uw gasten uit in Ons Huys aan het Amstel voor een spectaculaire en volledig verzorgde eindejaarsborrel, kerstreceptie of nieuwjaarsborrel! Wij nemen u alle zorgen uit handen zodat u zich op deze dag alleen hoeft te richten op uw familie, vrienden of (zaken)relaties!Een unieke lokatie
Het strand aan het Amstelmeer is een van de meest ultieme surfstranden van Nederland – een unieke plek om samen te komen en iets te vieren. Je hebt alles tot je beschikking voor een onvergetelijke dag; de relaxte vibe en het gevoel van vrijheid krijg je er gratis bij.

Rood, wit, rosé en champagne. Wat serveer je je gasten met de feestdagen? Keuzes keuzes keuzes... Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Op een van de proeverijen bij het Huys aan het Amstel vertellen we je alles over de soorten, de herkomst en al wat je meer wilt weten. Deel je ervaring met andere liefhebbers en geniet van een gezellige avond. Laat de smaken over je tong rollen, neem de informatie in je op en ervaar de wereld van wijn!

Houd onze Facebookpagina goed in de gaten voor actuele proeverij-data.Heeft u iets te vieren?
dan maken wij er graag een onvergetelijke dag van. Ons restaurant is zeer geschikt voor een besloten diner, een sfeervolle receptie of een feestelijke bruiloft. En heeft u wel eens aan een brunch, buffet of High Tea gedacht? Erg leuk wanneer u iets te vieren heeft met familie, vrienden of collega's. De entourage van Het Huys aan het Amstel is stijlvol, ongedwongen en altijd gastvrij. Het uitzicht over het Amstelmeer is adembenemend. En dan is het niet moeilijk meer om van uw feest een onvergetelijke dag te maken...

-Familiefeesten
-Bruiloften
-High-Tea's
-Bedrijfsborrels
-BBQ's
-Kookworkshops
-Horeca-ondersteuning bij uitvaarten

Houd u voor onze wijnproeverijen en kookworkshops onze Facebookpagina in de gaten! Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Prijzen
U kunt al komen (Kerst)Borrelen vanaf 25 euro per persoon voor 3 uur borrelen. Kiest u voor een ander arrangement of wilt u langer blijven is dat natuurlijk ook mogelijk!

MEER OVER HET HUYS AAN HET AMSTEL


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Te koop Renault Modus bouwjaar 2008
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
MUZ park Oosterland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...