WEINIG SCHADE NA BRAND BOLLENSCHUUR SLOOTDORP
Uitgegeven op 22-08-2002 om 14:55  |  link  |  bewaar  |  print

Slootdorp - De schade na de vermeende bolblikseminslag in de bollenschuur van Gerard Munster aan de Wierweg 7 in Slootdorp valt mee. Een gat in het dak, verschroeide golfplaten en verbrand isolatiemateriaal. Plus waterschade aan opgeslagen aardappelen en bollen. Dat was de balans die gisterochtend werd opgemaakt.
Dinsdagavond brak omstreeks half acht tijdens een hevige onweersbui brand uit. Een toegesnelde buurman ging meteen met een brandblusser aan de slag. De brandweer van Wieringerwerf was binnen enkele minuten ter plaatse. ,,Dat is onze redding geweest'', beseft Gerard Munster. ,,Ze kwamen namelijk net terug van een brandje aan de Oosterterpweg. Ze hadden hun pakken nog aan toen deze oproep binnenkwam. Bovendien hielp de regen goed mee, want op het moment van de brand kwam het met bakken uit de hemel.''
Overigens betwijfelt de maatschap Munster of er wel sprake is van blikseminslag. ,,Het kan net zo goed kortsluiting geweest zijn'', zei z'n zoon Siem die gistermorgen reikhalzend uitkeek naar de verzekeringsagent.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wim Ruska - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...