De zomervakantie voorbij, Sportcentrum Hippogym begint nieuw seizoen
Uitgegeven op 12-09-2018 om 12:47  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De zomervakantie is weer voorbij dus begint bij Sportcentrum Hippogym het nieuwe seizoen. Nu is de tijd om alle effecten van de BBQ, zon en gezelligheden weer aan te pakken en in shape te komen voor je kerstkleding!In het gevarieerde programma kan iedereen van elke leeftijd iets vinden wat bij hem/haar past. De enthousiaste instructeurs en instructrices begeleiden je naar een steeds hoger niveau en zo creëren ze samen een betere versie van jezelf.

Maar wat is er dan eigenlijk zoal te doen in het sportcentrum?
De mogelijkheden zullen u verbazen!

Club Cycle, klassikale fietslessen op opzwepende muziek voor de conditie en het flink verbranden van calorieën.
Doordat iedereen beschikt over een eigen weerstandknop is elke les in te stappen voor elk niveau.

Club Power,
klassikale fitnesslessen op motiverende muziek voor kracht, spieruithoudingsvermogen en een hogere basisverbranding.
Iedereen werkt met een eigen set gewichten en daarom is het voor iedereen toegankelijk.

Club Yoga, klassikale les voor ontspanning, lenigheid en kracht op rustige muziek.
Goed voor lichaam en geest. Toegankelijk voor iedereen maar ook zeker een les waar je een uitdaging in vindt.

Club Step
, een klassikale les op opzwepende muziek waarbij de instructrice je meeneemt in de wereld van danspasjes op en om je step. Goed voor benen, billen, verbranding en conditie.

Fit & Shape, een klassikale les met gevarieerde en motiverende muziek van alle tijden. Een complete en zeer gevarieerde lichaamstraining die voor iedereen te volgen is. Verbetering van coördinatie, kracht en mobiliteit.

Perfect Pilates, een klassikale les op rustige muziek die vooral gericht is op oefeningen voor spieruithoudingsvermogen, stabiliteit van de romp, evenwicht en lenigheid. Een mooie les om in te starten of als aanvulling op je andere trainingen.

Total Body Workout*, een klassikale combinatie les van kracht en uithoudingsvermogen op muziek van alle tijden. Een stukje conditieles afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Veel variatie en wekelijks anders.

Sumba*, een klassikale les op opzwepende tropische dansmuziek. Gooi die heupen los en werk samen met de groep aan een swingende dansroutine.

Bootcamp, een training voor de buitenmens. Een uitdagende combinatie van spierverstevigende oefeningen, conditiegerelateerde oefeningen en hardlopen op en om sportcentrum Hippogym en bij gelegenheid op een speciale locatie.

TRX-les*, trainingen met een TRX band en je eigen gewicht die zijn gericht op kracht, flexibiliteit, versterking van de romp en balans. Kleine groepjes, groot resultaat.

Cross Power, klassikale lessen op motiverende muziek. Een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Hoge intensiteit en grote diversiteit. Gedurende de training wordt er o.a. gebruik gemaakt van barbells, dumbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars.

Kickboksen, klassikale les van instructeurs die zelf ook wedstrijden kickboksen op niveau.
Techniek, kracht, conditie, snelheid en lenigheid.

Kickboks kids, klassikale les waar kids vanaf 8 jaar op speelse wijze leren om te reageren op wat er in een situatie gebeurt. Techniek, kracht, conditie en lenigheid. Goed voor zelfvertrouwen en coördinatie.

Kickfun, klassikale les voor kids vanaf 12 jaar. Een combinatie van conditie, stoot en traptechnieken op de B-Cube of stootzakken. Techniek, kracht, conditie en lenigheid. Goed voor zelfvertrouwen en coördinatie.

Fitness, individuele training kracht- of cardiotraining van het gehele lichaam. Voor spiermassa, spierconditie, shapen, uithoudingsvermogen en algehele versterking van lichaam en geest.
Start met 3 personal trainingen voor een persoonlijk plan en de juiste uitvoering van de oefeningen.

Powerplate, Spierverstevigende oefeningen op de trilplaat. Opbouwend in kracht zonder extra belasting van gewichten. Veel samentrekkingen van de spieren. Kan ook in de revalidatietraining als aanvulling worden gebruikt.

Revalidatietraining, herstel en balans, verbetering van het lichaam na blessure of ziekte onder begeleiding van de Fysiotherapeuten van Fysiotherapie Hollands Kroon. Voortgangstraining in aansluiting op revalidatie in het ziekenhuis. Individuele training en groepstraining.

Better Belly, cardiotraining van 45 minuten met warmteband voor extra centimeters verlies op de buik en in de taille. Voor leden en niet-leden. Ook kan de warmteband een aanvulling brengen in de revalidatie.

* lessen starten bij voldoende animo. Voor informatie info@hippogym.nl
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aanvoer Zeewier Wieringen 1928 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...