Nazomeren op het groene hart van Hippolytushoef op zondag 23 september
Uitgegeven op 12-09-2018 om 12:40  |  link  |  bewaar  |  print

Nieuwe activiteit van nieuw opgerichte activiteitencommissie, 'Nazomeren' op het groene hart van Hippolytushoef op zondag 23 september.HIPPOLYTUSHOEF - Eind augustus is er in Hippolytushoef een evenementen commissie in het leven geroepen. De plaatselijke ondernemers Lisanne Huijs van Efkes Kieke, Thea Kooij van Café de Kasteleen, Anja Kossen van Dikkertje Dap, Leonie Spaansen van Smultaria en de eigenaressen van de Bloemennis, Esther van der Schaaf en Silvia Mentz, komen 23 september met 'Nazomeren op het groene hart'

Een uitgebreide vorm van Hap en Stap
Werd er eerder het Hap en Stap georganiseerd door de ondernemersvereniging, hierop wordt verder geborduurd met een forse uitbreiding van de activiteiten op deze dag. Zeer diverse marktkramen en uiteraard ondernemers van Wieringen zullen van 15:00 tot 21:00 uur het Groene Hart vullen met vertier voor jong en oud, hapjes en drankjes en heerlijke snuffelkramen.Café de Kasteleen en Café het Stamineeke slaan de handen ineen om iedereen te voorzien van een drankje, terwijl het inmiddels op Wieringen beroemde duo de Showbusters hun talenten laten horen. Meezingers, evergreens en klassiekers, Johan en Marcel staan garant voor gezelligheid en mooie muziek.

Wat kunt u zoal verwachten de 23ste: Broodjes hamburger, worsten, springkussen, 'Wieringer Weide' rodeo stier gesponsord door Uw Slager Ottens, suikerspinnen, stimpy’s stroopwafels ook voor mensen met een gluten en lactose intolerantie. Bakker Bellis staat met een mooie kraam. Verder kramen met kleding, brocante, ijs van de Toffe peer, hebbedingen van diverse enthousiaste mensen, soep, warme chocolademelk, bloemen en planten, beenmode, speelgoed, verse vis en uitbuiken op de massagestoel van massagepraktijk Qi! Teveel om op te noemen!

De zin in het organiseren van leuke evenementen is er en zo ziet de evenementencommissie leuke ideeen van iedereen dan ook graag tegemoet! Schroom niet om de dames van de organisatie hierop aan te spreken. Misschien is jouw idee wel het volgende evenement.

Tot zondag 23 september!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Seat Ibiza 1.4 sensation
€ 2.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan Vermeulen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...