Dierenasiel het Schuthok zoekt plekje voor twee senioren
Uitgegeven op 07-08-2018 om 23:31  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Felix en Leila zijn broer en zus, beide zwart, beide gecastreerd, beide met geboortedatum: 04-04-1999. De reden van hun komst is heel verdrietig, hun baasje is overleden.

Ze zijn hun hele leven al samen en u begrijpt, daar gaan we geen verandering in brengen! Waar Felix gaat, gaat Leila en andersom. Maar we beseffen dat een nieuw thuis misschien wel moeilijk te vinden is, of toch niet? We zijn dringend op zoek naar een lief iemand die deze vriendelijke senioren een gezellig, warm plekje gunt voor de laatste periode van hun leven.


Leila.

Felix is duidelijk slechtziend en ook redelijk doof. Zijn vachtje heeft dringend een kambeurtje nodig, dat gaat in kleine stukjes. Door arthrose is het kammen en borstelen best een beetje pijnlijk en vachtverzoring moet, hoe nuttig ook, geen nare ervaring zijn. Stijf lopen, moeizaam springen, het hoort er allemaal bij. Knuffelen vindt hij geweldig, alleen vanaf zijn koppie tot zo ongeveer de schouderbladen. We gaan nog even in overleg met de dierenarts of en welke pijnmedicatie verstandig is,

Leila is de dapperste van het stel, ze was net even iets sneller gewend dan grote broer Felix maar heeft waarschijnlijk ook minder de handicap van slecht zien, en dat helpt natuurlijk. Lief en gezellig, we kunnen niet anders zeggen. Het zijn binnenkatten, het woeste buitenleven laten ze graag aan de jongere generatie over. Een balkon of ander zonnig plekje wordt hooglijk gewaardeerd. Keurig zindelijk, graag wel met een ruime maat kattenbak. Het diep door de knieƫn gaan voor een plasje of een poepje is nu eenmaal wat lastiger met een strammer wordend lichaam.

Gaat u hun wondertje zijn? Laat uw hart spreken en kom kennismaken; u bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
1979 een echte sneeuwwinter - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...