Herinrichting straten in Zijdewind
Uitgegeven op 08-07-2018 om 20:16  |  link  |  bewaar  |  print

ZIJDEWIND - Aannemersbedrijf Gebr.Min gaat de herinrichting van de Havenstraat / De Weel uitvoeren.

De werkzaamheden aan de Havenstraat starten maandag 9 juli met het vernieuwen van het asfalt (laagje frezen en een nieuwe toplaag aanbrengen). In de eerste twee weken wordt aan het asfalt gewerkt. Daarna wordt vanaf het tankstation de nieuwe inrichting langs het asfalt richting het zuiden aangebracht. Gedurende de inrichtingswerkzaamheden (straatwerk) blijven de percelen zo veel mogelijk bereikbaar. De werkzaamheden worden eind september afgerond. In de bouwvak (6 t/m 24 augustus) wordt niet gewerkt. Het frezen en asfalteren wordt met borden aangekondigd. Tijdens het asfalteren van de gehele rijbaan zijn woningen niet bereikbaar met de auto en wordt de gehele straat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.De werkzaamheden aan De Weel / Boomer Waal starten ca. 1 oktober.
Liander gaat de gasleiding in bijna de hele kern De Weel vervangen. Deze werkzaamheden starten medio september met het stuk De Weel 9 t/m 22 en de hele Boomer Waal.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen met 088-32 15 000 of contact opnemen via het contactformulier op www.hollandskroon.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Seat Ibiza 1.4 sensation
€ 2.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hippocampus - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...