Vriendschappelijk toernooi Boel Skik '92 – Den Burg
Uitgegeven op 12-06-2018 om 12:25  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zondag 10 juni was de jeu-de-boulesvereniging Den Burg bij Boel Skik te gast, iets wat zij elk jaar samen organiseren.De 13 deelnemers, arriveerden rond 11 uur bij de het club huis aan de Oosterkruisweg waar voor iedereen een kop koffie of thee met een plak cake klaar stond. Na het openingswoord van de voorzitter werd de loting van de 29 deelnemers bekendgemaakt en startte zeven koppels met boulen. Sommige waren snel klaar en er waren koppels die langer werk hadden om de benodigde 13 punten te verzamelen. Degene die eerder klaar waren en moesten wachten, vermaakten zich met elkaar en onder het genot van een drankje en een hapje werden mooie verhalen verteld, uiteindelijk zijn het eilanders met elkaar. Tussen de middag kon men soep en broodjes verkrijgen, welke beschikbaar waren gesteld door de lokale Dekamarkt.

Het weer zat mee, niet te warm of te koud met een klein windje. Na het spelen van vier partijen werd de prijsuitreiking gehouden met prijzen voor de eerste 3 plaatsen voor de Texelaars en de eerste 3 Wieringers.

Voor deTessellaars waren dit:
1: Anton Schouten - 4 gewonnen, 31 punten
2: Truus Zoetelief - 4 gewonnen, 31punten
3: Marianne Bartels – 4 gewonnen, 23 punten

Voor de Wieringers
1: Hans Barhorst - 3 gewonnen, 20 punten
2: Andries Mooibroek - 3 gewonnen, 20 punten
3: Paul Neefjes - 3 gewonnen, 10 punten

Na afloop ging ieder tevreden naar huis en kon men terug kijken op een geslaagd tournooi, volgend jaar gaan de Wieringers naar Texel.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Verbandmeester - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...