Ben en Jerry: een geweldig setje
Uitgegeven op 11-06-2018 om 11:41  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Ben en Jerry, een geweldig setje samen. Het zijn 2 broertjes, gecastreerd en met geboortedatum: 15-08-2017. Ben heeft een paar witte haartjes op de borst en Jerry (foto) is helemaal zwart, al moet u goed kijken om het verschil te zien.

Reden van afstand was omdat de eigenaar ging verhuizen naar kleinere woonruimte terwijl speelruimte zo belangrijk is voor het welzijn van dit leuke stel. Een keus in het belang van de katten. Natuurlijk hoeft u geen landgoed te hebben (mag wel), gewoon een huis met tuin voor buitenspeelmogelijkheden. De mannen moeten hun energie kwijt kunnen.

Qua uiterlijk doen ze een beetje aan oosters korthaar denken, zou ook passend zijn met hun gedrag maar daar is verder niets over bekend. Beide mannen zijn best aanwezig, leuk en gezellig, graag samen met hun mensen. Ben is iets terughoudender, hij wil je graag eerst even leren kennen voor hij losbarst in woest spelen. Jerry gooit zichzelf gelijk in de strijd, hoppa, hier ben ik, leuk hè? Super gezellig.

De omgang met andere katten is niet bekend, en ook honden hebben ze geen ervaring mee. Bij kinderen die heel druk zijn zoeken ze rugdekking (lees: een verstopplekje), in principe is een gezin met kinderen geen probleem. De heren zijn kattenbakzindelijk, dat wil zeggen eigenlijk altijd. Het gebeurde af en toe dat er een plasje lag, inmiddels zijn ze gecastreerd en is het probleem verholpen. In het asiel valt op hun sanitaire gewoonten in ieder geval niets aan te merken.
Kunt u ze een rijk, afwisselend en vooral gezellig leven bieden? Kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok. U bent welkom!
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes buurtschap te Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...