Team Bier en Baco van start gegaan in monstertocht
Uitgegeven op 10-06-2018 om 15:00  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Vier enthousiaste mannen doen mee aan de Baltic Sea Rally. Een tocht van 8500km, in 17dagen, geen GPS, geen Snelwegen, met een auto van minimaal 20 jaar oud. Tijdens de rit wordt geld ingezameld voor het goede doel.


De tot camper omgebouwde hulpverleningswagen van het team.

Het team Bier en Baco bestaat uit: Roy Engelhart en Rene de Jong uit Den Oever, Gert Meester uit Wieringerwerf en Richard van Drooge uit Oudendijk. Rene vroeg Wieringernieuws om de berichten tijdens deze Rally te delen via Wieringernieuws omdat veel mensen geen Facebook gebruiken.


Eerste duizend Euro voor de voedselbank is al binnen!


Van start:

"Gisteren zijn we dan eindelijk gestart met de Baltic Sea Rally in Amsterdam. Het was mooi om alle andere teams te ontmoeten en te zien waarmee ze rijden en vooral hoe ze in de auto zitten. Ontzettend veel respect voor sommige teams om zo de rally te rijden. Stel het je maar voor, bijna 9000km met z'n tweeen in een Mini Cooper van 25jaar oud, respect.
Om half 1 was het dan zover, alle teams gingen 1 voor 1 onder de startboog door en werden uitgezwaait door de andere teams en vele bezoekers.De eerste dag mochten we nog over de snelweg tot aan Lubeck bij de Oostzee. Daarna moesten we verder over de binnenwegen en begon het grote avontuur. Omdat we er nog zin in hadden zijn wij nog door gereden naar Puttgarden en daar alvast de boot genomen naar Rodby in Denemarken. De eerste 2 grensen zijn geslecht op de eerste dag. Kort na de boot hebben we de bus geparkeert op een rustplaats nabij Sakskobing en na het nuttigen van enkele drankjes zijn we lekker in de bus gaan slapen".

Afgelegde afstand 1ste dag 723 kilometer
Amsterdam - Puttgarden - Rodby - Sakskobing


Omdat de mannen al een paar dagen op weg zijn maken wij deze week een inhaalslag wat betreft de berichten die wij via Rene ontvangen


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haan Tours - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...