Triplettenkampioenschap 2018 Boel-Skik'92
Uitgegeven op 13-05-2018 om 18:26  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De eerste kampioenen van het seizoen zijn bekend, zaterdag 12 mei hield de jeu de boule vereniging uit Den Oever haar Triplettenkampioenschap.


Deelnemers en toeschouwers zoeken de schaduw op.

Er waren 18 deelnemers, zodat er 6 tripletten gevormd konden worden. De teams speelden 3 rondes met elkaar, er werd nu niet tussentijds geloot. Uiteraard werd er wel van tegenstander gewisseld. Het was een heel gezellige middag mede dankzij het prachtige weer, diverse leden zochten zelfs de schaduw op als ze niet aan de beurt waren om te gooien. Geen enkel team wist 3 partijen te winnen, zodat het behaalde puntensaldo de doorslag gaf bij de uitslag.


Een zonnig plaatje.

Kampioen met 2 wp +18 werden Annie Laan, Rens Visser en Cees Oudshoorn. Zij ontvingen een mooie hangplant en hun namen komen op de wisselbeker voor de eeuwige roem.
Als 2e eindigden Hans Barhorst, Giel van Dijk en Kees Boerdijk met 2 wp + 7. Zij ontvingen een bak aardbeien met een rol beschuit .
De 3e prijs ging naar Grietje Borst, Joke de Visser en Chris Lont met 2 wp +5, als prijs was er voor hun een doos chocolade.


Kampioensteam in actie.

Tripletten Kampioenen.

Behalve toernooien neemt Boel-Skik ook deel aan de ZAC van de NJBB, daar doen alleen de leden met een licentie aan mee. Deze zomeravondcompetitie wordt gedurende de maanden mei t/m september gehouden. Boel-Skik'92 speelt in de poule Noord tegen Onderhands, PON , de Bouledozers, Schoorl en Entre Nous zowel uit als thuis.

Donderdagavond 17 mei is de eerste wedstrijd van deze aanvang 19:30 uur u bent van harte welkom om te komen kijken. De tegenstander is Entre Nous uit Den Helder, van beide verenigingen spelen 3 doubletten tegen elkaar. Er worden 3 partijen gespeeld door elk team (doublet). Pinkster zaterdag komt Le Milles Ile uit Zuid Scharwoude voor een toernooi.

Met dank aan Loes Boerdijk voor het verslag

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oosterland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...