Break Out '88 bestaat 30 jaar
Uitgegeven op 13-05-2018 om 09:06  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Deze maand is het 30 jaar geleden dat de basketbalvereniging Break Out '88 werd opgericht. Dat gaat op 19 mei gevierd worden met leden en oud-leden in het Sportcentrum Wieringen (de sporthal dus!).

Tot 1988 maakte het basketbal deel uit van de omnivereniging 't Zwin in Den Oever.
Maar omdat de zaal te klein was en de hoeveelheid wedstrijden niet meer pasten, werd gekozen voor de nieuwe hal in Hippolytushoef. Niet iedereen was daar blij mee, maar het kon toen echt niet anders.
Maar de groei zat er aardig in en de jeugd nam sterk toe. Mede te danken aan een enthousiast bestuur en de vele vrijwilligers.
Door de jaren heen was er een aardig stabiel aantal leden. De senioren namen iets af, terwijl de jeugd groeide.
Break Out werd een vereniging waar gezelligheid, samen zijn en samen doen de boventoon voerden. En waarbij het presteren niet uit het oog werd verloren.
De sterke kant van de vereniging is al die jaren het bestuurlijke kader geweest. Stabiel en bereid te werken voor hetzelfde doel: Break Out.

Nu bestaat Break Out 30 jaar en dat gaat op 19 mei gevierd worden met leden en oud-leden in het Sportcentrum Wieringen. Er is door de feestcommissie en dagvullend programma samengesteld.
's Middags begint om 13:30 uur de feestdag voor de jeugd. Er wordt gebasketbald onder leiding van de Den Helder Suns, verder de vrije worpbokaal, een disco, loterij en samen een hapje eten.
Om 18:30 uur begint het feest voor de senioren met een toernooi. Daar ook de strijd om de vrije worpbokaal. Er is entertainment, een bingo en natuurlijk iets te eten.
Diegenen die komen, worden verzocht zich te kleden in de stijl van de jaren 80.
Iedereen die nog mee wil doen, wordt verzocht zich aan te melden via breakout30jaar@gmail.com . Er wordt wel een bijdrage gevraagd van € 5,= om de kas kloppend te maken.
(advertentie)
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Postkantoor Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...