Schulte nieuwe trainer VZV-handbal
Uitgegeven op 12-03-2018 om 12:06  |  link  |  bewaar  |  print

'T VELD - Maedilon/VZV heeft Rolf Schulte als de nieuwe trainer gecontracteerd.
Betty Plasmeyer heeft VZV 6 jaar onder haar hoede gehad en promoveerde met VZV vanuit de tweede divisie naar de eredivisie. Voor het zover is wil zij VZV in de eredivisie houden door met het team met succes door de nacompetitie te komen. Er breken dan ook spannende tijden voor de coach en haar team. De nacompetitie begint komende zaterdag met de uitwedstrijd tegen E&O.


Rolf Schulte wordt volgend seizoen de nieuwe trainer/coach van het in de eredivisie spelende VZV, dat door de uitbreiding van de eigen sporthal 't Zijveld ook op de toekomst is voorbereid.
Schulte verlaat na 7 succesvolle jaren Vido en heeft in het verleden zes jaar als trainer/coach het damesteam van VOC onder zijn hoede gehad. Met VOC was hij tussen 2008 en 2010 bijzonder succesvol. Drie keer veroverde hij met VOC de landstitel en in 2009 en 2010 de beker en nog twee keer de supercup.
Een prima keus van de club uit 't Veld waar Schulte en Plasmeyer (foto) samen zorg zullen dragen voor de continuïteit van een professionele handbalvereniging VZV.

De succes volle Betty Plasmeyer wordt na de zomer verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van de ploeg uit 't Veld. Ze begint dan aan een nieuwe een nieuwe uitdaging en zal zich inzetten om bij VZV alles zo professioneel mogelijk voor elkaar te krijgen. Het is van belang om ervoor te zorgen dat de selectie vanuit de jeugd steeds wordt aangevuld om zich op dit niveau te handhaven.
Een hele omschakeling, ze hebben in de afgelopen zes jaar zo ontzettend veel met elkaar meegemaakt. Dat zal ze zeker gaan missen.

Theo Moras
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...