Trien van de Gest voor het eerst in een vrachtauto
Uitgegeven op 11-03-2018 om 12:04  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Een wens kwam uit voor Trien van de Gest. Na de succesvolle benefiet-tea t.b.v. De Dolle Bonte Molen beloofde Peter van Hest Trien een rondje over Wieringen in zijn (Kermis)vrachtauto.


De familie deed in personenauto's en motoren, voor het eerst dus in een vrachtauto. Trien genoot met volle teugen.


Trien: "Het beloofde 'rondje Wieringen' met de (kermis-)vrachtwagen van Peter van Hest. Ik heb genoten, met volle teugen! Voor het eerst van m'n leven in een vrachtwagen gezeten! Bedankt Peter en Mark, TOET TOET!!

We hebben voor het prachtige doel wat Peter nastreeft (een draaimolen toegankelijk maken voor mensenkinderen die aan een rolstoel of bed gekluisterd zijn!) nog steeds presentjes te koop in de winkel waarvan de opbrengst naar dit fantastische project gaat. 't Theeater, Gesterweg 4, Den OeverUiteraard werd er hier en daar gestopt. Ook bij KAAN Transport. Peter rijdt hier regelmatig een rit om geld te verdienen voor zijn draaimolen.


Als het aan Trien ligt mag de hobbelende geit van Peter (De Dolle Bonte Molen is een zogenaamde golfbaan) op de plek waar deze jarenlang stond. (Fotografie o.a. Peter van Hest via Facebook)
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Renault Modus bouwjaar 2008
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Alvitlo school na de brand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...