ZVV Succes vergroot de voorsprong op nr.2
Uitgegeven op 11-03-2018 om 10:37  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zaalvoetbalvereniging Succes/De Kasteleen 1 speelde vrijdag de 18e competitiewedstrijd thuis in de sporthal Wieringen. Succes speelde met dezelfde opstelling als de week daarvoor. Het was de kraker in de KNVB 2e klasse, de nr. 1 tegen de nr. 2. Eerder dit seizoen hadden beide teams 1-1 gelijk gespeeld. Thuis behaalde Succes een nipte overwinning: 3-2.

Zeemacht en Succes begonnen beide sterk aan de wedstrijd. Het spel ging op en neer met de nodige kansen. Na een aantal goede kansen gemist te hebben wist Succes te scoren. Pieter Mulder maakte fraai de 1-0. Zeemacht zette aan, maar Succes verdedigde erg goed. Uit een ingestudeerde corner wist Zeemacht de gelijkmaker te maken. De ruststand was 1-1.De 2e helft kende in het begin hetzelfde spelbeeld. Zeemacht werd gevaarlijker en kreeg meer kansen. Uit een mooie aanval van Succes scoorde Maikel Hoekstra, 2-1. Zeemacht moest nu nog meer druk zetten, bij verlies zouden ze op 8 pnt van Succes komen. Robin Meilink kreeg een keihard schot vol in zijn gezicht. De scheidsrechter liet doorspelen, terwijl de Succes verdediging en keeper er op rekenden dat hij het spel zou stil leggen. Uit de scrimmage, die volgde scoorde Zeemacht 2-2. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel. Daar had Succes ook vrede mee. Het verschil zou dan 5 pnt blijven. Toch was het de topscorer van Succes, Pieter Mulder, die heel mooi een fantastische aanval 1 minuut voor tijd afwerkte. De frustraties van Zeemacht liepen hoog op. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd maakte de keeper een smerige sliding op Pieter. Er volgde een opstootje, maar de scheids had al afgefloten. De eindstand was 3-2. Dhr. van Teulingen floot een prima wedstrijd.

De opstelling: S. Doesburg (doel), R. Meilink, S. de Koning, Stan de Koning (allen achter), P. Mulder, M. Hoekstra, B. de Kleine (allen voor). Coach Y. Jansma en R. de Bie. Afwezig: M. Uijthof, J. van den Esschert.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Opgang naar de haven te De Haukes. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...