SHK kijkt in de spiegel
Uitgegeven op 12-03-2018 om 17:30  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Verkiezingstijd is er niet alleen om grote beloften te doen. Het ook de tijd om eens in de spiegel te kijken en aan de kiezers verantwoording af te leggen voor wat Senioren Hollands Kroon in de achterliggende periode heeft gedaan.


Neem de burgerparticipatie:
De SHK luistert graag naar de inwoners. Spontane inbreng van de burgers kan onze raadsfractie inspireren tot nieuwe initiatieven. Het begrip burgerparticipatie krijgt vorm en de mogelijkheden die dat biedt leveren goede idee├źn op.

Ook bij het Kernbeheer komen veel burgerinitiatieven die de leefbaarheid in dorp of wijk kunnen verhogen. Senioren Hollands Kroon adviseert dan ook om meer contact op te nemen met kernbeheer. Daar zit kennis en kunde om aangedragen ideeën die de openbare ruimte kunnen verbeteren samen vorm te geven.

Het openbaar groen is al een aantal jaren een punt van discussie. Senioren Hollands Kroon is daarom blij een extra bijdrage te hebben geleverd door middel van het verhogen van het budget voor meer onderhoud van het groen in de komende jaren. Veiligheid is voor de Seniorenpartij een van onze belangrijkste speerpunten. Onze veiligheid is de afgelopen vier jaar enorm verbeterd door middel van meer dan 25 WhatsApp groepen die de oren en ogen zijn in onze gemeente en door burgerinitiatieven zijn ontstaan. Dit wordt daarom beloond door het college en financieel ondersteund. De WhatsApp groepen zijn een prima ondersteuning voor onze politie. Er wordt goed samengewerkt. Hierdoor verhoogt de veiligheid in onze dorpen.

De SHK kijkt met tevredenheid terug op de afgelopen raadsperiode. Ze heeft veel bereikt.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Renault Modus bouwjaar 2008
€ ,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
The Vips - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...