Hout vind je op webshop Dehoutgroothandel.nl
Uitgegeven op 27-02-2018 om 12:10  |  link  |  bewaar  |  print

(ADVERTORIAL)

Producten als Tuinhout, constructiehout en plaatmateriaal. Je vindt het allemaal op Dehoutgroothandel.nl

Dehoutgroothandel.nl onderscheid zich met een groot assortiment hout dat tegen lage prijzen snel geleverd wordt. Op de webshop staan diverse producten in een groot assortiment plaatmateriaal, tuinhout en constructiehout. De levertijd bij DeHoutgroothandel is erg kort. De bezorgtijd voor heel Nederland is slechts 2 a 3 dagen waarbij een maximum levertijd van 2 werkdagen het streefgetal is.

Plaatmateriaal
Van betonplex platen tot MDF platen, Dehoutgroothandel.nl heeft het. Een ruim assortiment in diverse breedte + lengte afmetingen, maar ook is er een grote keus in diktes. Voor al uw vragen over een bepaald plaatmateriaal of houtsoort kunt u terecht bij onze live chat. Er staat altijd een gespecialiseerde in plaatmateriaal voor u klaar. U kunt hier terecht voor prijs aanvragen, productinformaties, levertijden en nog veel meer. Naast top kwaliteit betonplex en MDF biedt deHoutgroothandel nog veel meer plaatsoorten.

Constructiehout
Ook in de categorie bouwhout heeft DeHoutgroothandel een ruim assortiment voor u klaarliggen. Latten, balken, planken, en nog veel meer. Op aanvraag kan DeHoutgroothandel balken leveren tot wel 7.80m lang. Latten en tengels zijn al verkrijgbaar vanaf 11x32mm. (Bijna) al het C24 vurenhout wordt het meest online verkocht. Door de Groothandel wordt geen hout verzonden dat niet voldoet aan de FSC en/of PEFC eisen.

Bezorgen
DeHoutgroothandel.nl levert voornamelijk met vrachtwagens. Bij kleine bestellingen wordt vaak de bestel-bakwagen in gezet. Na het bestellen van uw order krijgt u direct een mail met daarin uw persoonlijke bevestiging. Wanneer uw bestelling is ingepland door de planning, krijgt u een mail met daarin het aflevermoment.
Tijdens het laden van de producten worden de producten zorgvuldig gecheckt op eventuele fouten of beschadigingen zodat u altijd het juiste product geleverd krijgt.

Voor het complete assortiment kunt u een kijkje nemen op de webshop van DeHoutgroothandel.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
NUBO Zandburen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...