Veel belangstelling voor Wieringer Ontmoetingsdiner
Uitgegeven op 26-02-2018 om 10:56  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Het tweede Wieringer Ontmoetingsdiner was op 19 januari. Er waren meer aanmeldingen dan er plaats was, zodat er helaas mensen op de wachtlijst kwamen. Het menu bestond uit heerlijk gevulde wraps, stamppot zuurkool, hutspot en gehaktballen en als toetje een custard puddinkje met saus en fruit. Tijdens de maaltijd werden de gasten verrast zang van Donna Vergunst, dat werd erg gewaardeerd.

Het Wieringer Ontmoetingsdiner is een initiatief van de vier Wieringer kerken: de Rooms Katholieke Parochie, de Protestantse Gemeente Wieringen, de Doopsgezinde Gemeente Wieringen en de Pinkstergemeente Filadelfia in samenwerking met Stichting Present Hollands Kroon.
Het volgende Ontmoetingsdiner is op vrijdag 9 maart. Dit is ondertussen 'volgeboekt'. De Ontmoetingsdiners zijn bedoeld voor mensen die vaak alleen aan tafel zitten.

Opgeven voor het Ontmoetingsdiner op vrijdag 25 mei kan t.z.t. bij de contactpersoon Sjoerd Folkertsma. Vervoer wordt indien nodig ook geregeld. De kosten van het driegangendiner bedragen € 5,00.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haven Westerland de Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...