Agrarisch verkiezingsdebat
Uitgegeven op 26-02-2018 om 09:45  |  link  |  bewaar  |  print

Welke partij heeft het beste met de sector voor?

HOLLANDS KROON - De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur: op 21 maart is het weer zo ver. In de gemeente Hollands Kroon strijden tien partijen om de stemmen van de inwoners. Welke partij past nu het best bij de agrarische ondernemers en heeft het beste voor met de sector?

Om een antwoord te krijgen op voor agrariërs belangrijke vragen en de standpunten van de verschillende partijen goed in beeld te krijgen, organiseert LTO Noord Hollands Kroon in samenwerking met Agrarische Jongeren De Noord en Agrarische Jongeren Wieringermeer e.o. het LTO Noord Verkiezingsdebat.

De agrarische sector is letterlijk en figuurlijk beeldbepalend in ons gebied. Er gebeurt veel in de gemeente waar onze politieke partijen op moeten reageren. Aan de sector de taak om de politiek goed te informeren. Onderwerpen vanuit de thema's 'Agrarische Jongeren', 'Ruimte voor ondernemen' en 'De agrarische sector als visitekaartje voor het gebied' worden tijdens deze debatavond ter discussie gesteld. Ondernemers hebben hier een mening over, net als de politieke partijen. Op positieve en constructieve wijze wordt verkend wat de ideeën van de verschillende partijen zijn. En vooral ook: welke boodschap wil de sector meegeven aan de partijen in verband met de komende coalitievorming.

Het LTO Noord Verkiezingsdebat wordt georganiseerd op dinsdag 13 maart in De Meerhoeve in Middenmeer (Cultuurweg 3). Aanvang 19:30 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Betonweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...