Officiële Lentetuinkrant ligt in de bus
Uitgegeven op 20-02-2018 om 18:08  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - De officiële Lentetuinkrant is dit weekend bezorgd bij alle huizen in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen, Den Helder, Texel en Koggenland. Daarnaast is de krant uiteraard verkrijgbaar op de Lentetuin zelf. De krant staat bomvol met informatie over de Lentetuin.

Wat is er te vinden in de Lentetuinkrant?
In de krant staat het complete programma van alle dagen, welke topartiesten live komen spelen op de gezellige feestavonden en welke vrijwilligers er betrokken zijn bij de Lentetuin. Zo stellen we jullie voor aan onze nieuwe vloggers en de bloemenmeisjes. Ook is er aandacht voor sponsoren, de inzenders en standhouders.

De Lentetuinquiz
Voor het derde jaar op rij kunnen lezers meedoen met de Lentetuinquiz. Hiermee zijn weer meerdere leuke prijzen te winnen. De quiz is te vinden op de laatste pagina in de krant: nr. 27. Per post kunnen deelnemers hun antwoorden sturen, maar de antwoorden kunnen ook digitaal aangeleverd worden via lentetuin.nl.

De officiële Lentetuinkrant is een uitgave van JVW Uitgeverij. De fotografie is gedaan door AP Fotografie Rosemarie van Bentum en de vormgeving door Studio Kisteman. De oplage betreft 86.000 exemplaren.

De Lentetuinkrant is digitaal te lezen via lentetuin.nl.
Kijk voor de openingstijden van de Lentetuin op de pagina Op stap.

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gerard Luijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...