Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 15-02-2018 om 10:33  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Gezond en lekker nieuws van de ZeeVerse Vismarkt.Er komt veel op de vissers af de laatste tijd. Aanlandplicht, gesloten gebieden, windmolenparken op zee en het dreigende verbod van de pulsvisserij, het hangt allemaal als het zwaard van Damocles boven de hoofden van de vissers. De visserijorganisaties doen er alles aan om de schade beperkt te houden voor de visserij maar het is vechten tegen de bierkaai.

De stichting EMK (Eendracht Maakt Kracht) is een initiatief opgericht door vissers met o.a. als doel de consument informeren over de problemen in de visserij. Wat is het verhaal achter dat lekkere stukje vis op uw bord? Wat moet de visser daarvoor doen? Of voor laten? En bestaat het vrije leven van de visser nog wel of zitten ze in een keurslijf? Neem eens een kijkje op hun website en volg ze via Facebook en Twitter!

Zo! Genoeg spreekwoorden en gezegden gebruikt, we pakken de draad weer op. Deze week hebben ze een echte delicatesse in de aanbieding:


Tonijnfilet € 25,00 per kilo!Tsja, wat valt er nog te zeggen over Tonijn? Dat de smaak zo delicaat is, zo verfijnd, zo tongstrelend zacht. En dat je er eindeloos mee kan variëren, grillen, bakken, serveren als tartaar, rauw voor in sushi of in een sesamkorstje zoals het recept van leukerecepten.nl.(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gezicht op de Parklaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...