Ronnie Sluik vertelt bij Kenneth Stamp in het Postkantoor
Uitgegeven op 13-02-2018 om 23:09  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Lezing in de studio bij Kenneth Stamp.Deze voorbijganger gaat aanstaande donderdagavond in het voormalig Postkantoor in de Koningstraat in Hippolytushoef verhalen over zijn bezigheden en omzwervingen vertellen.

Hij kwam op de fiets uit Enschede naar de opening van de tentoonstelling van Kenneth Stamp en Rini Klaver in de kerk van Oosterland en gaat nu ook weer terug en door naar verder, maar eerst het volgende:

Uitnodiging om donderdagavond 15 februari vanaf 19:30 aanwezig te zijn bij een goed verhaal, een goed gesprek en samenzijn. Men komt elkaar te weinig tegen.

Ronnie Sluik (1961) heeft al een langere weg achter zich. Beeldend kunstenaar vanaf de vroege jaren 80. Bekend van zijn (o.a. in samenwerking met Kurpershoek) vele videowerken en projecten rond de activist Marinus van der Lubbe en Enkhuizer huurling Johannes Tilder. Plots vertrok ronnie in 2000 uit Nederland om via Moldavie en Noorwegen nergens terecht te komen. Hij is naast het onontkoombare kunstenaarschap een meester en leerling op zoek naar nieuwe nieuwsgierigheid.

U bent van harte welkom.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haven gebouw De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...