Vrijwilligers Vikingschip bieden Thalia vertrouwde thuishaven
Uitgegeven op 12-02-2018 om 15:12  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Ze zijn er maar druk mee; de vele vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten om het Vikingschip draaiende te houden. Naast de clubs en verenigingen die ze er dagelijks ontvangen bieden ze ook Thalia Muziektheater Hollands Kroon een gastvrij onderdak.

In deze laatste weken voor de uitvoeringen van The Wiz staat alles in het teken van deze musical. Intensief wordt gebruik gemaakt van de zalen waar extra repetities plaatsvinden en de ruimtes om de enorme hoeveelheid kleding op te slaan. In de zaal passen de technici de verlichting aan, worden extra lampen opgehangen en licht en geluidschema's gemaakt. Op het podium proberen handige klussers decorstukken uit en realiseren ze dankzij Jan van Wieren extra kleedruimte. Allemaal 'liefdewerk- oudpapier' om straks het publiek weer te laten genieten van een musical waar met plezier en passie zoveel tijd en energie in gestoken wordt.


Klaas Stins en Hennie Bogaart zijn mede verantwoordelijk voor het runnen van de bar

Thalia is een van de grotere gebruikers van het zalencomplex en de vrijwilligers van het Vikingschip zijn dan ook intensief en in goede samenspraak bij hen betrokken. Trouw zorgen ze in de pauzes voor een natje en een droogje in de foyer zodat de kelen even gesmeerd kunnen worden en er energie wordt opgedaan voor de tweede helft van de repetities. Chapeau voor deze mensen die het cement van onze samenleving vormen en er belangeloos voor zorgen dat gezelschappen als Thalia Muziektheater hun productie voor het voetlicht kunnen brengen!

The Wiz wordt in maart uitgevoerd. Meer informatie op de pagina Op stap.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Geconcentreerd achter het stuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...