Carola Kuvener Jorna opende jongstleden Qiddiez, webwinkel in kinderkleding
Uitgegeven op 12-02-2018 om 14:11  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Carola Kuvener Jorna is sinds twee januari een webwinkel begonnen in kinderkleding en vroeg zichzelf af of wij daar misschien een leuk stukje over wilde plaatsen op het Wieringernieuws.Klanten die op Wieringen wonen kunnen de kleding bij Carola thuis afhalen en betalen dus geen verzendkosten. Het is nu nog kleinschalig allemaal maar ze bouwt de webwinkel het rustig aan op en hoopt in de toekomst uit te groeien tot iets groots. Het is mooi als je je droom kunt naleven Ook heeft Qiddiez een Facebook pagina waar vaak leuke acties op te vinden zijn, Qiddiez Kindermode.

Carola produceert niet zelf maar heeft haar inkoopkanalen in Nederland, Belgie en Duitsland. De werkzaamheden voert zij uit naast haar normale werkzaamheden als medewerkstter in de Deka in Den Oever. Daar blijft ze dan voorlopig ook werken.Carola: "De reacties zijn erg leuk, ze vinden het knap dat ik dit aan durf. En van de klanten die ik in deze korte tijd al heb opgebouwd krijg ik te horen dat het leuke kleertjes zijn tegen leuke prijsjes en goede service. Het idee om dit te gaan doen is gekomen omdat ik graag iets voor mezelf wilde beginnen. Ik vind werken met kinderen leuk, help graag klanten en als ik iets ging verkopen via bijvoorbeeld marktplaats was ik het altijd zo kwijt. Plus ik kon nooit heel veel leuke kleding vinden tegen betaalbare prijsjes voor me eigen kids. Dus dat allemaal bij elkaar opgeteld kwam ik uit bij een webwinkeltje in kinderkleding. Na daar een tijdje mee rond gelopen te hebben was het dan nu zover om het te gaan proberen."

Wij wensen Carola veel succes. Heeft u ook een (kleine) onderneming die u hier in het zonnetje wilt zetten, neem gerust contact op met Henk-Jan via de redactie. Adverteren op Wieringernieuws? Dat kan vanaf nog geen 15 Euro per week.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Opel Blitz - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...