RTV Noordkop of Lokale Omroep Schagen?
Uitgegeven op 11-02-2018 om 10:41  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De gemeenteraad beslist in haar vergadering van 22 februari over de keuze zendmachtiging lokale omroep voor de komende 5 jaar.

Op 26 maart 2018 loopt de vijfjarige zendmachtiging van Stichting RTV Noordkop voor Hollands Kroon af. Van Stichting RTV Noordkop, de huidige zendgemachtigde, en Stichting Lokale Omroep Schagen is via het Commissariaat voor de Media op 5 oktober 2017 een aanvraag voor een nieuwe zendmachtiging ontvangen. De raad wordt gevraagd advies uit te brengen aan het Commissariaat voor de Media.
De gemeente heeft beide omroepen gevraagd of samenwerking mogelijk is. De verschillen tussen de omroepen staan samenwerking in de weg.
De nieuwe zendgemachtigde ontvangt de bijdrage die de gemeente ontvangt uit het gemeentefonds, al of niet met een extra financiële aanvulling van € 64.000.
De gemeenteraad wordt gevraagd om een keuze te maken uit de verschillende opties. Het besluit van de raad wordt als advies uitgebracht aan het Commissariaat voor de Media. Het Commissariaat beslist uiteindelijk over de machtiging.

Klik hier voor de stukken van de raadsvergadering.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Winter 1979 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...