Beleggen is niet eng. Toch?
Uitgegeven op 08-02-2018 om 19:43  |  link  |  bewaar  |  print

Beleggen is een actueel thema. Zeker nu de spaarrente zich op een dieptepunt bevindt, kiezen steeds meer mensen voor beleggen. Rabobank Kop van Noord-Holland organiseert daarom van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari een themaweek over beleggen. Gedurende de week vinden bijeenkomsten plaats voor zowel spaarders die meer willen weten over beleggen als beleggers die willen weten of zij de juiste keuzes maken.

Sparen of beleggen?
Het aantal vragen over beleggen neemt de laatste tijd toe. Marc Meskers, manager Private Banking bij Rabobank Kop van Noord-Holland: 'Sparen of beleggen? Het is een vraag die veel mensen op dit moment bezighoudt. Sparen biedt zekerheid, maar levert weinig rendement op met de lage rentestanden. Beleggen zorgt vaak voor betere rendementen, maar is wel risicovoller. Of je kiest voor sparen of beleggen is afhankelijk van veel factoren. Om mensen hierover zo goed mogelijk te informeren organiseren we een aantal bijeenkomsten. Dit doen we voor onze eigen klanten, maar ook voor iedereen die nog niet bij ons bankiert. We delen graag onze kennis, zodat mensen een juiste en verstandige keuze kunnen maken die past bij de eigen situatie.'Bijeenkomsten Beginnen met Beleggen
Tijdens deze bijeenkomst ontdekken aanwezigen wat de zin én onzin van beleggen is. Experts geven antwoord op vragen als: Is beleggen wel zinvol, als je het maar een jaar of zes à zeven wilt doen? Moet je dagelijks de beurzen in de gaten houden? Zijn de risico's niet veel te groot? De experts geven een compleet beeld van de mogelijkheden van beleggen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Maandag 19 februari bij de Rabobank, Verkeerstorenweg 3, Den Helder van 19:00 tot 21:00 uur.
Woensdag 21 februari bij Stayokay Texel, Haffelderweg 29, Den Burg van 19:00 tot 21:00 uur.
Donderdag 22 februari bij Café Beentjes, Dorpsstraat 88, Winkel van 19:00 tot 21:00 uur.
Aanmelden voor de bijeenkomst Beginnen met Beleggen kan door een e-mail te sturen naar communicatie.kvnh@rabobank.nl.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zomeravond spektakel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...