VZV komt ook tegen V&L duidelijk tekort
Uitgegeven op 04-02-2018 om 12:33  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - Maedilon/VZV kon ook in de wedstrijd tegen Geonius/V&L geen vuist maken en verloor met 25-31. In de laatste competitiewedstrijden zal Maedilon/VZV voor resultaten moeten gaan zorgen om nog onder degradatie uit te komen.

Het lukte Maedilon/VZV ook tegen Geonius/V&L niet om meteen vanaf het begin redelijk partij te geven. Ook nu keek VZV al na krap 5 minuten tegen een 0-5 achterstand aan voordat Djazzmin Trabelsi wist te scoren 1-5. De thuisploeg bakte er aanvallend nagenoeg niets van en wist zich totaal geen raad met de razendsnelle tegen aanvallen van het team uit Geleen.
Joyce Hillen verzilverde een strafworp, 2-7, waarna keepster Monique de Wit een strafworp van V&L stopte. De in het veld gekomen Albertine Abube scoorde twee fraaie doelpunten, 4-8, maar het team van trainer/Coach Betty Plasmeyer bleef achter de feiten aanlopen.
De schoten van Maud Kruijer waren veelal hoog en een prooi voor de sterk keepende Kelly Hoffmans.
Voor VZV wisten Romy Zegerink, Roos de Vries, Lisanne Kolken en Maud Kruijer voor rust nog een doelpuntje te scoren, maar V&L zette daar twee treffers tegen over. Ruststand 9-18.


Linsey Perre scoorde vier maal tegen V%L - foto Patrick Hogevorst

Na de pauze kwam VZV net als in de voorgaande wedstrijden beter voor de dag en wist ondanks twee gemiste strafworpen toch in het spoor van het op de vierde plaats staande V&L te blijven. Door blessures kwamen Jane Kramer en Lotte Houtenbos de hele wedstrijd niet in actie. Na rust kwamen naast Linsey Perre en Joyce Hillen ook Jet Jimmink en Pien Groenveld bijzonder goed voor de dag.
VZV speelde vanaf het begin een verloren wedstrijd, maar wist in de slotfase de opgelopen achterstand nog wat terug te brengen. Eindstand 25-31.

Doelpunten: Joyce Hillen 4, Linsey Perre 4, Romy Zengerink 3, Djazzmin Trabelsi 3, Pien Groenveld 3, Lisanne Kolken 2, Albertine Abube 2, Maud Kruijer 1, Florance Kos 1, Roos de Vries 1 en Jet Jimmink 1

Dinsdag speelt VZV voor de beker uit tegen DSVD in Deuringen en zaterdag voor de competitie uit tegen Cabooters Group/Handbal in Venlo; twee zware uitwedstrijden.
In de laatste competitie wedstrijden zal Maedilon/VZV voor resultaten moeten gaan zorgen wil het in de degradatie poule nog onder degradatie uit weten te komen.

Theo Moras
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
The Vips - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...