Zvv Succes wint van JVC 1
Uitgegeven op 14-01-2018 om 13:17  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zaalvoetbalvereniging Succes/De Kasteleen 1 speelde vrijdag de 12e competitiewedstrijd thuis in de Sporthal Wieringen tegen JVC 1. De Successers behaalden een 6-4 overwinning.

Bij Succes maakte Robin Meilink zijn rentree na maanden afwezigheid vanwege een hardnekkige blessure. Tevens was Martin Uijthof weer van de partij als coach. Supersub Ted Jorna viel in voor de afwezigen.

JVC begon erg sterk aan de wedstrijd. Ze zetten flink druk vanaf de eerste minuut. Succes kwam niet in hun spel en werd ver terug gedreven. Succes wist toch de openingsgoal te scoren dankzij een afstandsschot van Youri Jansma. Dit was tegen de verhouding in. JVC werd steeds gevaarlijker en dit resulteerde in de 1-1. Even later maakte JVC ook verdiend de 1-2 uit een corner. Succes kwam niet door de verdediging van JVC heen. De ruststand was 1-2.

Na de rust ging Succes meer druk op de verdediging van JVC zetten. Succes ging hoger op de helft van JVC spelen. Dit pakte erg goed uit voor Succes. Al snel wist Maikel Hoekstra te scoren. Uit een afgeslagen bal belandde bal voor zijn voeten en wist keihard de bal in de kruising te schieten, 2-2. Uit een vrije trap scoorde Pieter Mulder de 3-2. Succes bleef hoog spelen en JVC kwam er niet meer aan te pas. Bart de kleine en Maikel Hoekstra combineerden er aardig op los. Na een mooie aanval van Succes scoorde Ted Jorna bij de 2e paal de 4-2. JVC scoorde daarna de 4-3 na zwak verdedigen van Succes. Het werd al snel 5-3 door Ted Jorna. JVC kon alleen nog wat counters tegenover zetten. Sandor Doesburg redde een paar keer in een 1 tegen 1 situatie. Youri Jansma scoorde de 6-3. De wedstrijd was toen gespeeld. JVC maakte in de laatste minuut nog 6-4. Scheidsrechter van Driel floot een goede wedstrijd.

De opstelling: S. Doesburg (doel), R. Meilink ,Y. Jansma, T. Jorna (allen achter), P. Mulder, M. Hoekstra, B. de Kleine (allen voor). Coach M. Uijthof. Afwezig:J. van den Esschert, S. de Koning, R. de Bie (coach)