Foto van het weekend, tevens Wieringers in het buitenland
Uitgegeven op 12-01-2018 om 03:11  |  link  |  bewaar  |  print

HAMBURG - Dat was genieten... 13.000 meter rails.


Een select gezelschap ging op dinsdag 9 januari op reis naar Miniatur Wunderland in Hamburg. Daar is de grootste miniatuur treinbaan ter wereld te bezoeken. V.l.n.r. Edwin Wittink, Gijs en Mike van Hest. Duizenden modelbouwhuisjes, treintjes en karretjes, wauw, wat was dat leuk.

Iedereen was het erover eens,èèn dag daar is tekort. Wieringernieuws gaat een weekendje Hamburg organiseren met een bus van Rasch *, details volgen binnenkort.(Foto Henk-Jan Wittink)


Kijk hier maar eens even naar:* = dan wordt het een mooi programma voor ieder wat wils, bezoek voetbalwedstrijd Sankt Pauli), avondje stappen, rondvaart in de haven, geweldige musea, bezoek aan de werf van de Bismarck enzo. Potjandorie, als (Rooie) Jan Tijsen dat zou kunnen rijden, naar die treintjes, dan ... kom je een dag later thuis, ondanks dat hij altijd haast had!

(Naschrift redactie: Jan had op zijn zolder een geweldige modeltreinbaan, wat zou hij dit mooi gevonden hebben. Toen Jan met pensioen ging kreeg hij van Touringcarbedrijf Rasch een locomotief, een Krokodil, de mooiste Marklin ooit!)


Uit en thuis, volledig verzorgd. Hoe mooi kan het leven zijn. Wieringernieuws betaalt het eerste rondje in Hamburg! Mocht het zo zijn dat er wel voldoende deelnemers zijn voor een dagtocht dan kan dat natuurlijk ook, 's ochtends weg en 's avonds weer thuis.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Botsauto eind jaren vijftig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...