OHK presenteert nieuw logo
Uitgegeven op 03-02-2018 om 11:55  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De verkiezingen lijken nog ver weg, achter de schermen wordt er door de deelnemende partijen al hard aan gewerkt. Zo ook bij Onafhankelijk Hollands Kroon. Een bekend grafisch bedrijf tekende dit ontwerp.


In het logo welke door vier gekleurde vlakken is verdeeld komen de voormalige gemeenten terug. De symbolen staan voor de bedrijvigheid in die delen van de grote gemeente en het gegeven dat OHK nog veel gevoel heeft met het (recente) verleden. Zo is Wittink nooit voorstander van de fusie geweest en wil graag dat uiteindelijk uit alle vier oude gemeenten een vertegenwoordiger in de raad zit namens OHK. Ook is hij blij dat er nu eindelijk structuur in de partij is gekomen. Het bestuur van OHK bestaat nu uit Alex van Dalen, Alexander Bugel en Erwin Slootweg.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 stond Henk-Jan Wittink op de lijst van de lokale politieke partij LADA. Met een overweldigend aantal stemmen op Wieringen werd hij op basis van voorkeursstemmen gekozen in de raad. Korte tijd na de coalitievorming tussen Senioren Hollands Kroon, LADA, CDA en VVD werd Wittink uit de fractie van LADA gezet. Henk-Jan uitte zich op diverse punten afwijkend en kritisch ten opzichte van het door de coalitie ingezette beleid wat ver van de verkiezingsbeloftes van LADA lag. En hij deed dat op een manier die geen Wieringer vreemd is recht voor z’n raap. Hetgeen er toe leidde dat Wittink als eenmansfractie verder moest, de Fractie Wittink.

Omdat er nu een goede groep mensen is geformuleerd die er met z'n allen hun schouders onder zetten heeft Henk-Jan besloten om op de tweede plaats op de kieslijst te gaan staan. Hiermee geeft hij aan dat het om de partij en de punten gaat en niet om het individu, volgens Henk-Jan Wittink is iedereen net zo belangrijk.

Lees hier het verkiezingsprogramma van OHK.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: