Waarnemend burgemeester van Wieringen benoemd
Uitgegeven op 24-01-2006 om 12:29  |  link  |  bewaar  |  print

mevrouw M.J.P. van Kampen- Nouwen  (Foto: ge. Wieringen)HIPPOLYTUSHOEF - De Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, de heer H.C.J.L. Borghouts, heeft in goed overleg met een delegatie bestaande uit de fractievoorzitters, wethouders, griffier en gemeentesecretaris van de gemeente Wieringen besloten mevrouw M.J.P. van Kampen- Nouwen te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Wieringen.

De huidige burgemeester, drs. T.J. Lont is met ziekteverlof en is daardoor niet in de gelegenheid om de functie van burgemeester van Wieringen uit te oefenen. Naar verwachting zal haar afwezigheid langer dan drie maanden duren. Het is dan regulier beleid van de commissaris van de Koningin om een waarnemend burgemeester te benoemen. Daarom is mevrouw M.J.P. van Kampen-Nouwen benaderd of zij bereid is het waarnemerschap van de gemeente Wieringen op zich te willen nemen.

Mevrouw Van kampen is lid van Gemeentebelangen (lokaal) en (landelijk) van het CDA. Zij is 43 jaar. Zij was van december 2004 tot juli 2005 waarnemend
burgemeester van Langedijk en zij was al eerder waarnemend burgemeester van Wieringen in de periode van mei 2004 tot december 2004. Zij treedt per 24 januari 2006 in functie tot het moment dat de grondslag voor de waarneming komt te vervallen.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroonprins - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...