Winst en verlies voor het regioteam van Asahi-San
Uitgegeven op 11-01-2006 om 23:18  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zaterdag 7 januari 2005 is de 5e ronde van de regiocompetitie gehouden. Voor de judoka’s van Asahi-San was dit een thuiswedstrijd want alle vijf andere teams kwamen naar de gezellige dojo in Hippolytushoef toe. Helaas kon coach Reina Steinfoort het team niet volledig bezet krijgen en stonden er 11 in plaats van 12 judoka’s op de mat.

Eerste tegenstander was Dun Hong. Hiervan wisten onze judoka’s met 14 tegen 10 punten te winnen. Een prima prestatie tegen deze grote en sterke vereniging uit Den Helder. De tweede wedstrijd werd gejudood tegen bevriende vereniging De Uitkomst. In de vier voorgaande ronden hadden we nog niet van hen verloren, dus kon er vandaag eigenlijk ook niets mis gaan. Fout. Dat kon dus wel. Niets is zeker in dit leven en dat geldt ook bij judopartijen. Met 14 punten voor de Uitkomst en 10 voor Asahi-San moesten we een nederlaag incasseren. Glunderend vernomen onze “vrienden” de uitslag. Dat ze er maar even van mogen genieten; volgende keer zijn wij weer aan de beurt. De derde wedstrijd kwamen de judoka’s uit tegen Zeemacht die vrij gemakkelijk door ons werd gewonnen. Uitslag 15 om 9 punten.

De laatste wedstrijd werd tegen Budocentrum gedraaid. Dit team begint langzamerhand op stoom te geraken, want wij verloren met 14 tegen 10 punten.
We zijn nu over de helft van de competitie, waarbij we van een vierde naar een tweede plaats zijn opgeklommen, en deze plaats tot nog toe hebben geconsolideerd. Het team van Frits van de Werf is niet meer in te halen, dus we gaan voor deze prima plaats in het klassement. Vasthouden zo.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Max het model - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...