Drankrijders kunnen rijbewijs inleveren
Uitgegeven op 09-01-2006 om 10:45  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag werden een 19-jarige bestuurder van een personenauto uit Den Oever aangehouden op De Spreng.

Bij controle bleek dat deze 'newbie' bestuurder een flinke hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij blies namelijk 615 ug/l. Dat is nagenoeg driemaal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.


DEN HELDER - In de nacht van vrijdag op zaterdag werden een 31-jarige bestuurder van een personenauto uit Hippolytushoef aangehouden op de Vismarkt.

Bij controle bleek dat de man een flinke hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij blies namelijk 600 ug/l. Dat is nagenoeg driemaal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.


DEN HELDER - In de nacht van vrijdag op zaterdag werden een 26-jarige bestuurder van een personenauto uit Hippolytushoef aangehouden op de Westgracht.

Bij controle bleek dat hij een alcohol had gedronken. Hij blies namelijk 445 ug/l. Dat is ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Aspiration 5drs
€ 9.350,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klieftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...