Zvv Succes 1 is Salao'85 de baas
Uitgegeven op 24-09-2017 om 10:24  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zaalvoetbalverejniging Succes/De Kasteleen 1 speelde vrijdag haar 2e competitiewedstrijd thuis in sporthal Wieringen. Het team speelde bijna in dezelfde samenstelling als vorige week. Salao'85 werd met 4-1 verslagen.

Salao 1 speelde met een jong team met maar 1 wissel Succes daarentegen speelde met veel ervaren mannen en 3 wissels. Het was in het begin een verdedigende wedstrijd Beide teams kwamen er niet echt doorheen. Toch was het 5 minuten voor rust weer Bart de Kleine, die de wedstrijd open brak. Hij werd strak in de voeten gespeeld, maakte een onnavolgbare actie en omspeelde ook de keeper, 1-0. Even later werd er een speler van Salao 2 minuten uitgestuurd na een grove overtreding. Succes wist uit de man meer situatie niet te scoren. De ruststand was 1-0.

Succes/De Kasteleen 1 - boven v.l.n.r. Maikel Hoekstra, Martin Uijthof, Sandor Doesburg, Pieter Mulder, Robin Meilink - onder v.l.n.r. Bart de Kleine, Stef de Koning, Youri Jansma, Jop van der Esschert - afwezig: Kevin Schouwenaar en Richard de Bie (coach)

In de 2e helft was het spelbeeld hetzelfde. Salao drong aan maar kwam er niet doorheen. Succes kwam steeds beter in haar ritme. De aanwezigheid van Youri Jansma (na een jaar blessureleed) was goed te merken. Hij zorgde voor extra snelheid in de aanvallen van Succes. Hij wist ook uit een mooie aanval de 2-0 te scoren. 10 min voor tijd strafte Salao een onachtzaamheid in de Succes verdediging af, 2-1. De ene wissel begon Salao op te breken. De mannen waren vermoeid. De snelle counters van Succes werden steeds gevaarlijker. Maikel Hoekstra rondde een mooie counter af na een prachtige pass van Pieter Mulder, 3-1. Even later was het de omgekeerde wereld. Het was Pieter Mulder, die scoorde na een pass van Maikel Hoekstra, 4-1. Dit was tevens de eindstand. Scheidsrechter M. Gödden floot een goede wedstrijd.

Opstelling: S. Doesburg (doel), S. de Koning, M. Uijthof, R. Meilink, Y. Jansma (allen achter), B. de Kleine, P. Mulder, M. Hoekstra (allen voor), J v/d Esschert (coach). Afwezig: K. Schouwenaar.