Mededeling namens de Wereldwinkel
Uitgegeven op 19-07-2017 om 22:23  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Ingezonden mededeling.

Graag aandacht voor het cadeaubonnen debacle in de media. Hierin wordt gesuggereerd dat wij geen cadeaubonnen meer aannemen van de LVVW ( paarse bonnen). Dit klopt niet!
Onze winkel neemt de cadeaubonnen aan van de LVVW die bij ons in de winkel gekocht zijn. Dit is te zien aan het stempel dat op de cadeaubon staat. Er zijn Wereldwinkels in de kop van Noord Holland die op dezelfde wijze handelen als wij doen.

Wij willen niet dat de consument de dupe wordt van zaken waar zij op geen enkele manier invloed op kunnen uitoefenen. Wij betreuren de gang van zaken bij de SLWC. Op dit moment geven wij andere cadeaubonnen uit die alleen in onze winkel verzilverd kunnen worden.

De verslaggever heeft onze winkel ten onrechte genoemd en is geïnformeerd door dhr. Visser die geen lid meer is van de LVVW. Heel vervelend dat onze winkel op deze manier in de media komt. Laat duidelijk zijn dat iedereen de cadeaubonnen, met het stempel van Wereldwinkel Wieringen er op, zijn cadeaubon kan verzilveren voor een passend cadeau.

Met dank en vriendelijke groet,

Tineke Hoekstra

voorzitter Wereldwinkel Wieringen
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions