OPENING VAN HET DARTJAAR BIJ DCW
Uitgegeven op 08-08-2002 om 00:12  |  link  |  bewaar  |  print

Hippolytushoef - Ondanks de wat tegengevallen resultaten van de laatste twee toernooien, heeft het bestuur van Dart Club Wieringen de moed weer bij elkaar geraapt en zich ingezet voor een nieuw toernooi.
Op 11 augustus aanstaande organiseert Dart Club Wieringen een Openings 501-toernooi. Dit toernooi is wederom een open toernooi, dus iedereen ongeacht woonplaats, geslacht of leeftijd mag meedoen. Bij voldoende inschrijvingen zal er deze dag in 2 categorieën worden gespeeld, te weten een Herenronde en een Damesronde. Jeugdige deelnemers zullen strijden tussen de Heren en Dames in. Er wordt in twee ronden gespeeld, een winaars—en een “best-of-the-rest” ronde. Na een voorronde wordt men in een van beide rondes ingedeeld. In de volgende rondes speelt men in een afvalrace: verliezen betekent einde spelen.

Zoals besloten op de jaarvergadering, zal DCW dit komende seizoen een beker ter beschikking stellen voor de darter die over het hele seizoen 2002-2003 het best heeft gepresteerd. Hiervoor zal er een soort van rankingsysteem worden toegepast, waarbij per gewonnen wedstrijd punten te verdienen zijn. Aan het einde van het seizoen worden de punten per speler opgeteld en uitgerekend welke speler het beste uit de bus komt. Voor uitleg van het rankingsysteem, kunt u contact opnemen met onderstaande nummers. Informatie valt ook te verkrijgen op de toernooidag of op de clubavonden.

Inschrijven kan vanaf 11:30 uur en de kosten zijn € 4,50 per persoon. Het toernooi wordt gehouden in 't Parochiehuis. U kunt zich ook nu al opgeven door naar de volgende telefoonnummers te bellen: (0227) 595264 of (0227) 593604.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Ansichtkaart jaren vijftig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...