Nieuwsbulletin Sportcentrum Wieringen
Uitgegeven op 06-11-2016 om 14:13  |  link  |  bewaar  |  printBesturen SSW: Dagelijks Bestuur en Raad van Toezicht.
De openstaande vacatures zijn alweer ingevuld.
Het DB bestaat nu uit Gerjan Doeschot (voorzitter), Marco Dikken (secretaris), Henk Beets (penningmeester) en Richard Spruit (namens de RvT).
Vervolgens is de samenstelling van de RvT uitgebreid met de Dynamic Tennis Wieringen en heeft het bestuur een nieuwe voorzitter met name Simone Folkertsma en secretaris met name Ad Bogert; tevens hebben alle deelnemende verenigingen weer een vertegenwoordiger.
Daarmee zijn beide besturen compleet en kunnen we de nieuwe plannen weer met elkaar vormgeven. Moet opnieuw een mooi seizoen gaan worden met dank aan ieders geweldige inzet.

Tonegido.
De vereniging draait weer super. Onder leiding van een nieuw bestuur en een groots team van vrijwilligers zijn alle bestaande activiteiten enthousiast opgepakt en zijn nieuwe activiteiten toegevoegd. Ook financieel is de vereniging weer op orde. En langzaam neemt het leden tal weer toe.
De kantine S-T heeft men uitgebreid met een gezellig zitje buiten. En ja … .. . Sinterklaas dient zich weer aan en daarom vinden reeds nu de voorbereidingen plaats voor de verkoop van de SPECULAASPOPPEN. Een jaarlijkse traditie: lekker en goed voor de clubkas om weer de nodige leuke dingen te kunnen organiseren. U doet toch ook mee?GV Wieringen.
Ook de gymvereniging heeft een moeizaam seizoen achter zich. Ook hier is een nieuw bestuur gevormd. Samen met de SSW en met de Rabo Bank heeft men de attributen vernieuwd en de tumbling banen vervangen; ene voor wedstrijden en ene voor recreatief. Ook bij de gym zijn weer nieuwe activiteiten opgepakt. En zie … .. . Jullie enthousiasme wordt beloond. Een geleidelijke toename van het aantal leden. En als klap op de vuurpijl de toewijzing van regionale wedstrijden onder auspiciën van de Nationale Gym Bond. Deze wedstrijden worden gehouden op beide dagen 26 en 27 november en beloven een waar spektakel te worden. U gaat hier ongetwijfeld meer van lezen. Kom ook kijken; top!
Dan nadert eind december de oliebollentijd. Daar heeft de gym ook iets op bedacht; net als vorig jaar. Opnieuw worden en dan nu in samenwerking met DOS (de gym in Den Oever) OLIEBOLLEN aangeboden en verkocht. Zelf bakken en uitventen. Gaat een gezamenlijk feest worden en ook weer goed voor de gymsport op geheel Wieringen!

Verharding complex.
Het pad langs het Tonegido veld en de speelvelden van Succes waren in de herfst een modderpoel. Dat moest een keer worden verbeterd. Tijdens de grootse verbouwing was daar geen geld meer voor. Daarom heeft de gemeente opnieuw bijgesprongen. De SSW samen met een enorme groep vrijwilligheid heeft ook dit werk gerealiseerd. Het ziet er weer keurig uit; en vanaf nu kunnen wij de laarzen weer thuis laten staan. Complimenten!De dagen en de avonden worden koud, nat en winderig. En nu? Een PpT?
Voor sommige sporters is het daarom weer prettig om de sporthal op te zoeken. Natuurlijk kunt u met de bestaande verenigingen meedoen. Mogelijkheden zijn er genoeg. Maar u kunt ook zelf wat leuks doen; zelf uw tijd bepalen en spelen wanneer het u uitkomt. Vraag een stel vrienden of vriendinnen en u kunt lekker vrijblijvend spel doen. Een potje voetballen, handballen of basketballen; maar ook badminton, dynamic tennis en last-but-not-least gewoon tennis. Met regelmaat worden er ook lessen gegeven. Door de verenigingen zelve, ook door Sportservice en in prive. Een voorbeeld, op het moment zijn er veel activiteiten met tennis. En zo zijn er nog veel meer activiteiten mogelijk. Lekker actief blijven en ook anderen voor uw sport interesseren. En … .. . een koppie toe in de kantine.
Om die reden geeft de SSW Passe par Touts uit. Deze PpT gelden voor een heel seizoen en zijn voor geringe kosten van € 65,00 per persoon aan te vragen. De attributen zijn gratis beschikbaar. Overdag is er nog genoeg ruimte en soms ook avonds en in de weekenden. Vraag eens naar de spelregels en probeer het uit.

Hondenvereniging.
De hondenvereniging is gestopt. Het was al enigszins passen-en-meten. Toch was er uiteindelijk voor alle partijen een passende oplossing gevonden. Echter, kort daarna kwamen er klachten van geluidsoverlast binnen. Dat werd uiteindelijk de doorslaggevende reden om de samenwerking te stoppen. Jammer, maar uiteindelijk onvermijdelijk.

Toegangshek.
Nou ja. Hebben we bijna alles tiptop klaar rijdt er nu een onverlaat het toegangshek kapot. Wij weten inmiddels wel zijn naam; zijn naam is Haas. Maar dat is niet genoeg. Wellicht weet een van u mogelijk iets meer. Laat het dan even weten. Zo moeten wij niet met elkaar en elkaars spullen om willen gaan en dat willen wij graag corrigeren.

Tafeltennis.
De start van het tafeltennis is uitgesteld. Om reden van een grootse inzet van vrijwilligheid aan de realisatie van de HEIDENSE KAPEL in Stroe, waar een aantal van de tafeltennissers aan deelnamen. Inmiddels is de bouw van de kapel afgerond en staat er een werkstuk om trots op te zijn. Opnieuw volledig in vrijwilligheid gerealiseerd. Dan nu is het tijd voor een welverdiende openingsborrel. Kom eens kijken. Tja … .. . alweer; maar er gebeuren ook zo veel mooie dingen op Wieringen.
Maar wel is het tafeltennis dus vertraagd. Nu is de start in januari gepland. Eerst het toernooi van de tafeltennisnacht (14 januari) en dan de start (eind januari).

Namens het Dagelijks Bestuur SSW en alle deelnemende verenigingen.
Gerjan Doeschot, gj.doeschot@quicknet.nl.

De deelnemende verenigingen van de SSW.
Nog even op een rij: Handbal Tonegido, Veldvoetbal Succes, Zaalvoetbal Succes (Vml. Formido en Harmonie), Basketbal Break Out 88, Gym GV Wieringen, Biljarten Steeds Beter en De Durpers, Badminton De Tegenpartij, Judo Asahi San, Dynamic Tennis Dynamic Tennis Wieringen.
Nieuw: Bewegingssport De Bargetters.
In oprichting: Tafeltennis, Jeu de Boules.
(advertentie)
Actueel...
06-04-2020 Overleden dhr. Jan Zwering
05-04-2020 CDA digitaal en telefonisch bereikbaar
05-04-2020 Rondje om
05-04-2020 Overleden mevrouw de Groote-Wisse
05-04-2020 75 jaar vrijheid
05-04-2020 Afgelaste evenementen
04-04-2020 Voedselbanknieuws: Nieuwe VIP-locaties
04-04-2020 Foto van het weekend
04-04-2020 Stuurhuis kotter uitgebrand in haven Den Oever
04-04-2020 Op stap in Hollands Kroon
04-04-2020 Exposities en musea
04-04-2020 Motor plofkraak gedumpt op Vatrop
04-04-2020 75 jaar vrijheid
04-04-2020 Dankbetuiging
03-04-2020 Shop tankstation Hippolytushoef geheel vernieuwd
03-04-2020 TalentNED lanceert nieuw team voor Nederlands grootste schaatstalenten
03-04-2020 Bericht van het Kappershuis Stroe
03-04-2020 Wij staan ook in deze tijd voor u klaar! Uw gezondheid, nog steeds onze zorg!
03-04-2020 Aanbiedingen en nieuws van onze adverteerders
03-04-2020 Aanbiedingen van onze adverteerders in Hollands Kroon
03-04-2020 Oorlogsbronnen uit Hollands Kroon online
03-04-2020 Extra ondersteuning voor huisartsen
03-04-2020 Plofkraak Rabobank Hippolytushoef
03-04-2020 Kerknieuws
03-04-2020 Kermisexploitanten maken zware tijden door
02-04-2020 Waddenfonds steunt project ‘Donkerte van het Waddengebied’ met 1,5 miljoen euro
02-04-2020 Verhuizing bewoners Noorderlicht pas na coronacrisis
02-04-2020 Bedrijven willen belangeloos ondersteunen tijdens coronacrisis
02-04-2020 Helpt elkander en blijf gezond, Wieringernieuws draagt ook zijn steentje bij
02-04-2020 Principe afspraak tussen Digitale Stad en Kabeltex
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hoort bij foto - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...