Groep jongelui terroriseert dorpskern Hippolytushoef, puddingbroodjes incident schrikt dorp op
Uitgegeven op 12-02-2016 om 12:23  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Een groep kinderen van rond de dertien/veertien jaar oud terroriseert de dorpskern in Hippolytushoef. Met name de Chinees in de Elftstraat moet het ontgelden.

UPDATE!!! Er zijn veel tips binnengekomen, een aantal ouders kunnen in de loop van de week hoogstwaarschijnlijk een bezoekje van de Politie verwachten.

Waarom konden wij vroeger als tieners wel gezellig thuis om de tafel een potje Monopolyen, dobbelen of sjoelen met een bak chips en cola? Er is hier dus ook chronisch iets mis met de opvoeders van dit groepje ezels, nogmaals, ik (redactie) hoefde dit vroeger niet te flikken.



Vrijdagmorgen werden er puddingbroodjes op de ramen van het restaurant gegooid, eerder werden er al eieren naar binnen gegooid. Ook is er bij de familie Braad door een donkergekleurede jongen tegen de schutting geplast. In de steeg achter de bakkerij staan zij ook geregeld. De bakker heeft de groep al aangesproken op hun gedrag. Wie zijn de ouders? Tips worden doorgespeeld naar de Politie. Volgens een buurtbewoner reageerde de Politie nonchalant. De redactie heeft de Politie gebeld.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-