Wat verwachten mantelzorgers van 2016?
Uitgegeven op 30-12-2015 om 19:46  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN/HOLLANDS KROON Bent u mantelzorger? Heeft u ook geproost op een gezond en zorgeloos nieuwjaar? Hoe vol vertrouwen bent u het nieuwe jaar gestart?

De feestdagen zijn weer voorbij, alles is weer terug naar normaal. Wat zijn uw verwachtingen voor het nieuwe jaar? Bent u onzeker over de toekomst? Denk u in hoop, wensen en kansen? Wat voor doelen heeft u zich gesteld? Gedachten als deze en wat er zoal meer voorbijkomt, kunt u met andere mantelzorgers bespreken. U bent van harte welkom op de bijeenkomsten in januari die het Mantelzorgcentrum speciaal voor mantelzorgers organiseert. Misschien wordt het daarmee allemaal wat minder zwaar, en het kan u of anderen helpen meer vertrouwen te krijgen in de toekomst.

Voor mantelzorgers in Schagen vindt de ontmoetingsgroep maandag 11 januari plaats in De Blokhut aan de Loet 10. Mantelzorgers in Anna Paulowna zijn donderdag 21 januari welkom in Wijksteunpunt Keijzershoff, aan de Vreedenhoff 66. Beide middagen duren van 13.30 tot 15.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel even aanmelden graag.
Voor meer informatie over deze activiteit of aanmelding kunt u bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Kijk ook eens op onze website www.mantelzorgcentrum.nl voor meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zeewier - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...