Jude: ‘kunt u mij volgen?’
Uitgegeven op 29-12-2015 om 13:10  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Jude is een leuk schildpadpoesje, gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 06-09-2004. Al zwervend gevonden, best een beetje van slag want waar was ze nu toch weer beland?!

Enige terughoudendheid was van beide kanten omdat het moment dat je kennis met haar wil maken, zij het best een beetje spannend vindt en dat uit door te gaan blazen. Toch is het geen ernstig signaal, maar daarvoor moet je haar een beetje kennen. Als je haar rustig naar je toe laat komen, geeft ze kopjes en vindt ze het heerlijk om geaaid te worden. Bij sommige dieren vraag je je af wat hij of zij heeft meegemaakt, wellicht een onvoorspelbare omgeving zodat haar eerste insteek meer verdedigend is dan de bedoeling. We zullen het waarschijnlijk nooit weten, laten we ons maar op de toekomst richten.

Voor Jude is een lief baasje nodig, mensen die haar een beetje tijd gunnen om haar vertrouwen te geven dat ze mag zijn die ze is. Een drukke omgeving met jonge kinderen is minder ideaal. Bij alles wat onder dwang moet gebeuren, denk aan een bezoekje dierenarts, is een klein beetje handigheid nodig. Daarmee overtuig je Jude van het onvermijdelijke en doorstaat ze alles met goede moed. Hoe ze zich verhoudt ten opzichte van andere katten is nog niet helemaal duidelijk, de omgang met honden is niet bekend.

U bent verliefd geworden? Kom kennismaken, alleen op afspraak met Dierentehuis ‘t Schuthok, u bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
New York Times - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...