Eindejaars prijsvraag, win een taart, worst of kaas!
Uitgegeven op 28-12-2015 om 23:11  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Wie is dit? De vraag lijkt op een rebus of cryptogram, is een nadenkertje. Het betreft een Wieringer die regelmatig op Wieringernieuws te zien is als assistent van...?


Stuur je oplossing naar de REDACTIE. Onder de juiste inzenders verloten wij een taart van Bakker Bellis en twee worsten, eentje van John Neidhöfer en eentje van Marcel Hoekstra. Voor de poedelprijs hebben wij een lekker kaasje van Kees. Inzenden tot 31 december middernacht. De winnaars lezen de uitslag op 1 januari op Wieringernieuws. Iedereen die geen prijs wint moet men z'n blote barst het Amstelmeer in mag wel GRATIS deelnemen aan de nieuwjaarsduik bij BrandendZand!

UPDATE! Om half twaalf kwam de eerste oplossing binnen van Jan van der Wal, jammer Jan, zwembroek aan, badhandoek mee, jij hebt een troostprijs gewonnen, plons!
Jan, het is niet Wijbrand Poortman, maar Wijb is wel een vriend van ???


Let op! Het weer kan omslaan. Volgens weerman Jan Visser wordt het volgende week koud, dus Jan, neem maar twee zwembroeken mee en dikke geitewollesokke! (Foto archief Wieringernieuws 2011, toen lag er een dikke laag ijs. Foto Henk-Jan Wittink)
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-