Henny en Robin samen verder als HR Bestratingen
Uitgegeven op 11-12-2015 om 14:06  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vader en zoon, Henny en Robin de Jong, gaan als stratenmakersbedrijf HR de toekomst tegemoet. Aan vakmanschap geen gebrek, op dit moment leggen zij het straatwerk aan rondom één van de oudste huisjes op Wieringen in de Koningstraat.

Foto van het weekend

Uit de oude doos, een column van Gerard Laernoes.


Jan Borst laat de voormalige dienstwoning (hier woonde de werkster van de notaris) opknappen. Dit is geen halve maatregel, het wordt een plaatje! Voor het straatwerk zijn Henny en Robin uitgenodigd.


Maatwerk, rondom de historische woning worden met de hand zogenaamde 'waaltjes' aangelegd, een secuur werk. De familie De Jong heeft in het verleden jarenlang samengewerkt met de familie Zwarts. Afgelopen zomer besloten Henny en Robin om samen verder te gaan. De werkzaamheden liggen voornamelijk verderop in de provincie. Henny heeft veel goede contacten met gemeenten en andere grote opdrachtgevers. Deze klus op Wieringen is een welkom uitstapje dichtbij huis. Vanaf volgende week rijdt er een splinternieuwe bedrijfswagen met het nieuwe logo rond. De vorige is onlangs door een scooter aan gruzelementen gereden in de Nieuwstraat, de scooterrijder was het even ontgaan dat rechts voorrang heeft in Nederland....
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dorsman - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...